تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۵۳۵
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
برای تهیه‌ کیک کدوحلوایی پفکی با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از انواع کیک‌هایی که علاوه بر طعم عالی، خاصیت زیادی هم دارد، کیک کدوحلوایی است. این کیک دارای ویتامین‌های A، E، C است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. در ادامه طرز تهیه کیک کدوحلوایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم کیک کدوحلوایی

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن: ۱/۲ لیوان
پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان
گردو: به مقدار دلخواه برای تزئین

طرزتهیه پوره کدوحلوایی

کدوهارا تکه و پوست کنید و داخل قابلمه با مقدار خیلی کم آب روی شعله بگذارید تا آبپز شوند.

وقتی که کامل آب کدوها خشک و کدو‌ها پخته شدند، با استفاده از پشت قاشق یا گوشت‌کوب، کدوها را کامل له کنید.

نکته: آب کدوها باید کامل خشک شوند تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.

طرز تهیه کیک کدوحلوایی

برای درست کردن این کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می‌کنیم، سپس سفیده را باهمزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پفکی شود.

زرده‌ها کمی هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

پوره کدو حلوایی را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و وقتی مخلوط شدند کم کم شکر را اضافه می‌کنیم تا کاملا دانه‌های شکر در مخلوط باز شوند.

سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافی می‌کنیم و به صورت دورانی و به ارامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند؛ در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد اضافه می‌کنیم و به آرامی‌ هم میزنیم. وقتی مواد یکدست شد، داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و روی مواد را با گردو رنده شده تزئین می‌کنیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

کیک شما آماده است، امیدوارم بپسندین.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.