پری دخت‌های ایران، برای ایران | روایت مؤثر حضور زنان در جام رسانه امید برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند بررسی دلایل تولد نارس برخی نوزادان پرداخت ۱۲۳ همت وام ازدواج به زوج‌های جوان دوپینگ سلامت در روز‌های خاکستری |چطور بدنمان را در برابر آلودگی هوا مقاوم کنیم؟ مصائب شیرین یک مادرِ معلم | روایت زنی که تمام عمرش را پای کلاس گذاشت تو منو بیدار کردی! پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی زنان تا پرینت مکالمات حال خوب از باور‌های خوب آغاز می‌شود صعود ۹۵ پله‌ای ندا شهسواری پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی اسلامی سن فرزندآوری در خراسان رضوی پایین‌تر از میانگین کشوری روایت دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران از حضور ۱۴ ساله‌اش در تیم ملی از اولین هدیه تا آخرین نگاه| روایت عاشقانه افسانه برکی از همسر شهیدش تولیدات «ضدجمعیتی» شبکه نمایش خانگی متوقف می‌شود وعده بنی‌صدر و نوعروس سوسنگرد
سرخط خبرها
آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

آشنایی با ترفندهای بسیار ساده 

برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن استفاده کنید.

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیافزایید.

برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر و پیاز را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری دارچین تفت داده و به خورشت بیافزایید.

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و خوب آبش را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر شود.

برای خوشمزه شدن قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران بیافزایید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.