هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۳۳۹۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۳
۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند
سال‌هاست که مردم برای تهیه غذاهایشان از سبزیجات معطر استفاده می‌کنند و با این برگ‌های خوشبو غذا‌های خوشمزه‌ای می‌پزند.

به گزارش شهرآرانیوز، سبزیجات معطر و چاشنی‌های مخلوط دست‌پخت شما را بهتر و مزه همیشگی غذا را متفاوت می‌کنند. علاوه بر این‌ها اگر می‌خواهید مصرف نمک را در غذا‌ها کم کنید، بهتر است سبزیجات معطر را جایگزین کنید تا رژیم غذایی سالم و لذیذتری داشته باشید. ضمن اینکه بیشتر این سبزیجات برای سلامتی شما خواص زیادی به همراه دارند.

 
در ادامه با چند گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند بیشتر آشنا می‌شویم.

گشنیز

همه ما گشنیز را به عنوان یک سبزی معطر می‌شناسیم و می‌دانیم که یکی از اجزای اصلی سبزی پلوی ما ایرانی هاست. اما گذشته از مصرف گشنیز تازه خرد شده، برگ‌های خشک این گیاه معطر و همین‌طور تخم آن هم در تهیه غذا‌های مختلف به کار می‌روند و می‌توانید با استفاده از سایر اجزای گشنیز طعم جدیدی را در غذاهایتان ایجاد کنید. به طور مثال می‌توانید گشنیز خشک را به کوفته، سس ماکارونی و... اضافه کنید یا برگ‌هایش را گوشه دیس‌های غذا برای تزئین قرار دهید.
گشنیز یکی از ترکیبات اصلی بیشتر غذا‌های مکزیکی است. پس اگر به دستور پخت غذا‌های مکزیکی علاقه‌مندید حتما باید یک شیشه گشنیز خشک در خانه داشته باشید یا برگ‌های گشنیز را هر چند وقت یک‌بار تازه بخرید. آن‌ها تا چند ماه داخل فریزر تازه می‌مانند. می‌رسیم به تخم گشنیز که بخش مهمی از ادویه کاری را تشکیل می‌دهد و هندی‌ها هم از آن زیاد استفاده می‌کنند. بهتر است تخم گشنیز را آسیاب کنید و همراه با فلفل یا گرد لیمو قبل از پخت ماهی و میگو غذا‌های دریایی‌تان را با آن مزه دار کنید.

برگ بو

از اسمش پیداست که نوعی گیاه معطر است. برگ‌های این گیاه حدود پنج تا شش سانتی‌متر و در ظاهر شبیه برگ‌های یک درخت معمولی هستند، اما وقتی آن‌ها را بو می‌کنید رایحه‌ای مشابه یک ادویه خوشبو به مشامتان می‌رسد. اگر می‌خواهید بوی نامطبوع مرغ‌های آب‌پز را از بین ببرید تعدادی برگ بو را در قابلمه کنار مرغ‌ها قرار دهید و قبل از سرو از ظرف بیرون بیاورید. می‌بینید که مرغ‌ها از همیشه خوشمزه و خوش عطرتر می‌شوند. برگ بو را می‌توانید آسیاب کنید و به صورت پودر به خوراک مرغ، انواع غذا‌هایی که با گوشت گاو و گوساله تهیه می‌شوند، خوراک زبان و... بیفزایید.

رازیانه

دانه‌های کوچک گیاه رازیانه، هم مصرف دارویی دارند و هم طعم متفاوتی درغذای شما ایجاد می‌کنند. شاید بچه‌ها طعم جدیدش را زیاد دوست نداشته باشند، پس با احتیاط آن‌ها را در غذا‌هایی مانند خوراک گوشت، پاستا و... بریزید تا کم‌کم با ذائقه‌ها جور در بیاید. مصرف رازیانه هضم غذا را ساده‌تر می‌کند و اشتهاآور است.

برگ آویشن

آویشن هم گیاه خوشبویی است که البته برگ‌های آن علاوه بر طعم‌دهی به غذاها، مصرف دارویی زیادی دارند. پودر آویشن یک سبزی معطر آشناست که در بسته‌های لازانیا هم می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. با این وجود اگر می‌خواهید طعم و بوی واقعی آویشن زیر زبانتان باشد برگ‌های تازه آویشن را بخرید و کمی قبل از مصرف آن‌ها را خرد یا آسیاب کنید و در انواع غذا‌های گوشتی، مرغ، پیتزا و... بریزید.

پودر سیر

سیر یک سبزی پرخاصیت است که متاسفانه به دلیل بوی بدش طرفدار چندانی ندارد. اما پودر آن ملایم‌تر است و می‌تواند به غذا‌هایی مانند مرغ و ماهی طعم بهتری ببخشد. اگر در بخشی از دستور‌های آشپزی به سیر برخوردید می‌توانید به جای سبزی تازه از پودرش استفاده کنید. کشک بادمجان، آش رشته، نان سیر و... غذا‌هایی هستند که با این پودر خوش خوراک‌تر می‌شوند. پودر سیر می‌تواند سطح کلسترول خون شما را پایین بیاورد و خواص ضدسرطانی آن به اثبات رسیده است.

بهار نارنج

بهار نارنج یکی از گل‌های بسیار معطر است و گلبرگ‌های خشک شده این گیاه به همان اندازه عطر دارند؛ بنابراین می‌توانید آن‌ها را با چای مخلوط کرده و یک نوشیدنی خوشبو و البته پرخاصیت داشته باشید. با نوشیدن دم کرده این گیاه شب‌ها راحت‌تر می‌خوابید، چون هیجانات شما را کم می‌کند و در تقویت اعصاب موثر است. بهارنارنج در رفع تشویش و تپش قلب هم تاثیر دارد.


منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->