چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد
سرخط خبرها

۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۳۳۹۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۳
۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند
سال‌هاست که مردم برای تهیه غذاهایشان از سبزیجات معطر استفاده می‌کنند و با این برگ‌های خوشبو غذا‌های خوشمزه‌ای می‌پزند.

به گزارش شهرآرانیوز، سبزیجات معطر و چاشنی‌های مخلوط دست‌پخت شما را بهتر و مزه همیشگی غذا را متفاوت می‌کنند. علاوه بر این‌ها اگر می‌خواهید مصرف نمک را در غذا‌ها کم کنید، بهتر است سبزیجات معطر را جایگزین کنید تا رژیم غذایی سالم و لذیذتری داشته باشید. ضمن اینکه بیشتر این سبزیجات برای سلامتی شما خواص زیادی به همراه دارند.

 
در ادامه با چند گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند بیشتر آشنا می‌شویم.

گشنیز

همه ما گشنیز را به عنوان یک سبزی معطر می‌شناسیم و می‌دانیم که یکی از اجزای اصلی سبزی پلوی ما ایرانی هاست. اما گذشته از مصرف گشنیز تازه خرد شده، برگ‌های خشک این گیاه معطر و همین‌طور تخم آن هم در تهیه غذا‌های مختلف به کار می‌روند و می‌توانید با استفاده از سایر اجزای گشنیز طعم جدیدی را در غذاهایتان ایجاد کنید. به طور مثال می‌توانید گشنیز خشک را به کوفته، سس ماکارونی و... اضافه کنید یا برگ‌هایش را گوشه دیس‌های غذا برای تزئین قرار دهید.
گشنیز یکی از ترکیبات اصلی بیشتر غذا‌های مکزیکی است. پس اگر به دستور پخت غذا‌های مکزیکی علاقه‌مندید حتما باید یک شیشه گشنیز خشک در خانه داشته باشید یا برگ‌های گشنیز را هر چند وقت یک‌بار تازه بخرید. آن‌ها تا چند ماه داخل فریزر تازه می‌مانند. می‌رسیم به تخم گشنیز که بخش مهمی از ادویه کاری را تشکیل می‌دهد و هندی‌ها هم از آن زیاد استفاده می‌کنند. بهتر است تخم گشنیز را آسیاب کنید و همراه با فلفل یا گرد لیمو قبل از پخت ماهی و میگو غذا‌های دریایی‌تان را با آن مزه دار کنید.

برگ بو

از اسمش پیداست که نوعی گیاه معطر است. برگ‌های این گیاه حدود پنج تا شش سانتی‌متر و در ظاهر شبیه برگ‌های یک درخت معمولی هستند، اما وقتی آن‌ها را بو می‌کنید رایحه‌ای مشابه یک ادویه خوشبو به مشامتان می‌رسد. اگر می‌خواهید بوی نامطبوع مرغ‌های آب‌پز را از بین ببرید تعدادی برگ بو را در قابلمه کنار مرغ‌ها قرار دهید و قبل از سرو از ظرف بیرون بیاورید. می‌بینید که مرغ‌ها از همیشه خوشمزه و خوش عطرتر می‌شوند. برگ بو را می‌توانید آسیاب کنید و به صورت پودر به خوراک مرغ، انواع غذا‌هایی که با گوشت گاو و گوساله تهیه می‌شوند، خوراک زبان و... بیفزایید.

رازیانه

دانه‌های کوچک گیاه رازیانه، هم مصرف دارویی دارند و هم طعم متفاوتی درغذای شما ایجاد می‌کنند. شاید بچه‌ها طعم جدیدش را زیاد دوست نداشته باشند، پس با احتیاط آن‌ها را در غذا‌هایی مانند خوراک گوشت، پاستا و... بریزید تا کم‌کم با ذائقه‌ها جور در بیاید. مصرف رازیانه هضم غذا را ساده‌تر می‌کند و اشتهاآور است.

برگ آویشن

آویشن هم گیاه خوشبویی است که البته برگ‌های آن علاوه بر طعم‌دهی به غذاها، مصرف دارویی زیادی دارند. پودر آویشن یک سبزی معطر آشناست که در بسته‌های لازانیا هم می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. با این وجود اگر می‌خواهید طعم و بوی واقعی آویشن زیر زبانتان باشد برگ‌های تازه آویشن را بخرید و کمی قبل از مصرف آن‌ها را خرد یا آسیاب کنید و در انواع غذا‌های گوشتی، مرغ، پیتزا و... بریزید.

پودر سیر

سیر یک سبزی پرخاصیت است که متاسفانه به دلیل بوی بدش طرفدار چندانی ندارد. اما پودر آن ملایم‌تر است و می‌تواند به غذا‌هایی مانند مرغ و ماهی طعم بهتری ببخشد. اگر در بخشی از دستور‌های آشپزی به سیر برخوردید می‌توانید به جای سبزی تازه از پودرش استفاده کنید. کشک بادمجان، آش رشته، نان سیر و... غذا‌هایی هستند که با این پودر خوش خوراک‌تر می‌شوند. پودر سیر می‌تواند سطح کلسترول خون شما را پایین بیاورد و خواص ضدسرطانی آن به اثبات رسیده است.

بهار نارنج

بهار نارنج یکی از گل‌های بسیار معطر است و گلبرگ‌های خشک شده این گیاه به همان اندازه عطر دارند؛ بنابراین می‌توانید آن‌ها را با چای مخلوط کرده و یک نوشیدنی خوشبو و البته پرخاصیت داشته باشید. با نوشیدن دم کرده این گیاه شب‌ها راحت‌تر می‌خوابید، چون هیجانات شما را کم می‌کند و در تقویت اعصاب موثر است. بهارنارنج در رفع تشویش و تپش قلب هم تاثیر دارد.


منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->