اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۳۳۹۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۳
۶ گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند
سال‌هاست که مردم برای تهیه غذاهایشان از سبزیجات معطر استفاده می‌کنند و با این برگ‌های خوشبو غذا‌های خوشمزه‌ای می‌پزند.

به گزارش شهرآرانیوز، سبزیجات معطر و چاشنی‌های مخلوط دست‌پخت شما را بهتر و مزه همیشگی غذا را متفاوت می‌کنند. علاوه بر این‌ها اگر می‌خواهید مصرف نمک را در غذا‌ها کم کنید، بهتر است سبزیجات معطر را جایگزین کنید تا رژیم غذایی سالم و لذیذتری داشته باشید. ضمن اینکه بیشتر این سبزیجات برای سلامتی شما خواص زیادی به همراه دارند.

 
در ادامه با چند گیاهی که غذا‌های شما را خوشمزه‌تر می‌کند بیشتر آشنا می‌شویم.

گشنیز

همه ما گشنیز را به عنوان یک سبزی معطر می‌شناسیم و می‌دانیم که یکی از اجزای اصلی سبزی پلوی ما ایرانی هاست. اما گذشته از مصرف گشنیز تازه خرد شده، برگ‌های خشک این گیاه معطر و همین‌طور تخم آن هم در تهیه غذا‌های مختلف به کار می‌روند و می‌توانید با استفاده از سایر اجزای گشنیز طعم جدیدی را در غذاهایتان ایجاد کنید. به طور مثال می‌توانید گشنیز خشک را به کوفته، سس ماکارونی و... اضافه کنید یا برگ‌هایش را گوشه دیس‌های غذا برای تزئین قرار دهید.
گشنیز یکی از ترکیبات اصلی بیشتر غذا‌های مکزیکی است. پس اگر به دستور پخت غذا‌های مکزیکی علاقه‌مندید حتما باید یک شیشه گشنیز خشک در خانه داشته باشید یا برگ‌های گشنیز را هر چند وقت یک‌بار تازه بخرید. آن‌ها تا چند ماه داخل فریزر تازه می‌مانند. می‌رسیم به تخم گشنیز که بخش مهمی از ادویه کاری را تشکیل می‌دهد و هندی‌ها هم از آن زیاد استفاده می‌کنند. بهتر است تخم گشنیز را آسیاب کنید و همراه با فلفل یا گرد لیمو قبل از پخت ماهی و میگو غذا‌های دریایی‌تان را با آن مزه دار کنید.

برگ بو

از اسمش پیداست که نوعی گیاه معطر است. برگ‌های این گیاه حدود پنج تا شش سانتی‌متر و در ظاهر شبیه برگ‌های یک درخت معمولی هستند، اما وقتی آن‌ها را بو می‌کنید رایحه‌ای مشابه یک ادویه خوشبو به مشامتان می‌رسد. اگر می‌خواهید بوی نامطبوع مرغ‌های آب‌پز را از بین ببرید تعدادی برگ بو را در قابلمه کنار مرغ‌ها قرار دهید و قبل از سرو از ظرف بیرون بیاورید. می‌بینید که مرغ‌ها از همیشه خوشمزه و خوش عطرتر می‌شوند. برگ بو را می‌توانید آسیاب کنید و به صورت پودر به خوراک مرغ، انواع غذا‌هایی که با گوشت گاو و گوساله تهیه می‌شوند، خوراک زبان و... بیفزایید.

رازیانه

دانه‌های کوچک گیاه رازیانه، هم مصرف دارویی دارند و هم طعم متفاوتی درغذای شما ایجاد می‌کنند. شاید بچه‌ها طعم جدیدش را زیاد دوست نداشته باشند، پس با احتیاط آن‌ها را در غذا‌هایی مانند خوراک گوشت، پاستا و... بریزید تا کم‌کم با ذائقه‌ها جور در بیاید. مصرف رازیانه هضم غذا را ساده‌تر می‌کند و اشتهاآور است.

برگ آویشن

آویشن هم گیاه خوشبویی است که البته برگ‌های آن علاوه بر طعم‌دهی به غذاها، مصرف دارویی زیادی دارند. پودر آویشن یک سبزی معطر آشناست که در بسته‌های لازانیا هم می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. با این وجود اگر می‌خواهید طعم و بوی واقعی آویشن زیر زبانتان باشد برگ‌های تازه آویشن را بخرید و کمی قبل از مصرف آن‌ها را خرد یا آسیاب کنید و در انواع غذا‌های گوشتی، مرغ، پیتزا و... بریزید.

پودر سیر

سیر یک سبزی پرخاصیت است که متاسفانه به دلیل بوی بدش طرفدار چندانی ندارد. اما پودر آن ملایم‌تر است و می‌تواند به غذا‌هایی مانند مرغ و ماهی طعم بهتری ببخشد. اگر در بخشی از دستور‌های آشپزی به سیر برخوردید می‌توانید به جای سبزی تازه از پودرش استفاده کنید. کشک بادمجان، آش رشته، نان سیر و... غذا‌هایی هستند که با این پودر خوش خوراک‌تر می‌شوند. پودر سیر می‌تواند سطح کلسترول خون شما را پایین بیاورد و خواص ضدسرطانی آن به اثبات رسیده است.

بهار نارنج

بهار نارنج یکی از گل‌های بسیار معطر است و گلبرگ‌های خشک شده این گیاه به همان اندازه عطر دارند؛ بنابراین می‌توانید آن‌ها را با چای مخلوط کرده و یک نوشیدنی خوشبو و البته پرخاصیت داشته باشید. با نوشیدن دم کرده این گیاه شب‌ها راحت‌تر می‌خوابید، چون هیجانات شما را کم می‌کند و در تقویت اعصاب موثر است. بهارنارنج در رفع تشویش و تپش قلب هم تاثیر دارد.


منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->