انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان
سرخط خبرها
لزوم تشکیل جبهه منسجم از فعالان حوزه خانواده و زنان در کشور

لزوم تشکیل جبهه منسجم از فعالان حوزه خانواده و زنان در کشور

  • کد خبر: ۳۰۳۶۲۱
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به لزوم تشکیل جبهه منسجم از فعالان حوزه خانواده و زنان در کشور تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشست با اعضای ستاد زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اینکه دستاورد‌های علمی بانوان در این چهار دهه به درستی شناخته شود، پیشنهاد می‌کنم نمایشگاهی از دستاورد‌های علمی بانوان در دهه اخیر برگزار شود. این نمایشگاه می‌تواند شامل مقالات علمی، رساله‌های پژوهشی، کتاب‌های ارزشمند، و دیگر دستاورد‌های علمی باشد که نشان‌دهنده تلاش‌های علمی و عملی بانوان در کشور است.

وی چند توصیه به بانوان کرد و ادامه داد: نیازمند ایجاد یک جبهه منسجم از فعالان حوزه خانواده و زنان در کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها هستیم. بسیاری از فعالان در حوزه‌های مختلف علمی و اجتماعی وجود دارند که نیازمند یک شبکه مشترک برای تعامل و مشارکت در حکمرانی هستند. این جبهه باید در نوشتن اسناد و سیاست‌گذاری‌ها مشارکت داشته باشد و از سیاست‌زدگی و تفکرات حزبی دوری کند تا بتواند اثربخش باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به گفت‌وگوی مستمر با چهره‌های موفق بانوان گفت: لازم است که گفت‌و‌گو‌های مستمری با بانوان موفق در کشور، به ویژه با نوجوانان و جوانان برگزار شود. این گفت‌و‌گو‌ها می‌توانند در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی انجام شوند و باید با رویکردی باز و بدون پیش‌داوری انجام شوند تا جوانان احساس کنند حرف‌هایشان شنیده می‌شود. این ارتباطات باعث افزایش تعلق به انقلاب و نظام خواهد شد و اثرات مثبتی در پیشبرد اهداف خواهد داشت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.