روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
دستورپخت کیک شکلاتی اسفنجی در خانه + فیلم

دستورپخت کیک شکلاتی اسفنجی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۴۱۸۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
برای تهیه‌ کیک شکلاتی پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.

کیک شکلاتی از خوش‌طعم‌ترین کیک هایی است که می‌توانید به عنوان عصرانه میل کنید. در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
روغن: ۵۰ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایی خوری
کاکائو: ۲۰ گرم

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی

کیک شکلاتی با خامه

ابتدا سفیده و زرده را جدا می‌کنیم و سفیده‌ها را باهمزن برقی می‌زنیم تا ابری شکل شود.

سپس زرده‌ها را با آبجوش هم‌میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. شکر را آرام آرام اضافه می‌کنیم تا مایه کیک غلیظ شود.

روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

در آخر آرد و بکینگ پودر و کاکائو را الک می‌کنیم و در سه مرحله اضافه می‌کنیم و به صورت دورانی هم میزنیم.

سفیده‌های فرم گرفته را به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.

مواد آماده شده را داخل قالب ۲۵ سانت می‌ریزیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

کیک شکلاتی خامه کش شده

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.