بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند لزوم ایجاد پشتوانه برای کاراته بانوان جهت حضور در رویداد‌های آینده شیردهی، عامل اصلی بازگشت مادر به شرایط قبل از بارداری بررسی لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس ورزش، عامل موثر در پیشگیری از ناباروری حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی اجرای ١٦ برنامه ویژه در حوزه حجاب و عفاف برای دانش‌آموزان دختر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان مرور قهرمانی تیم فوتسال بانوان ایران در سال ۲۰۱۵ در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا روایتی از خاطرات زنان جبهه مقاومت در کتاب جنگ چهره زنانه ندارد سومین رویداد بانوان بهشت در مشهد برگزار شد | اهدای ۱۸ «نشان فضه(س)» به بانوان پیشکسوت هیئات مذهبی مشهد بررسی راهکار‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان در خراسان رضوی | شبکه‌سازی بانوان برای شتاب‌دهی اقتصاد آلودگی هوا، عامل مهم ایجاد اختلال در متابولیسم کودکان انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر
سرخط خبرها
نقش زنان در  خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است

نقش زنان در خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است

  • کد خبر: ۳۰۵۱۲۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کارگردان سریال «سوجان» محور داستان این مجموعه تلویزیونی را نقش زنان در بنیان خانواده دانست و برخلاف نظر برخی از منتقدان، شباهت این سریال با مجموعه «پس از باران» را ساخت آن در شمال کشور عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین تبریزی در پاسخ به این سوال که بلافاصله بعد از پخش قسمت‌های ابتدایی «سوجان» برخی رسانه‌ها نوشتند که این سریال می‌خواهد ادای «پس از باران» را در بیاورد. هرچند خودتان پیش از این اشاره کرده بودید اثر مستقل است، گفت: وجه اشتراک «سوجان» با «پس از باران» فقط در اقلیم است. طبیعتاً ذهنیت مخاطبان را به سمت شباهت می‌برد، ولی از لحاظ قصه خیلی متفاوت است. چون «پس از باران» قصه روابط خان و ملودرام‌هایی در آن سبک و سیاق بود، که در دوره خودش شاخص و دیدنی بود. در هر صورت من ناراحت از این موضوع نیستم. همین‌که مخاطب لحظاتی را می‌نشیند تا از دیدن سریال لذت ببرد، کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان سریال را با یکی دو قسمت ابتدایی قضاوت کرد، افزود: بله، ما دو نوع روایت داریم. یک روایت قصه‌گویی است، که طبیعتاً ریتم کار می‌طلبد که وقتی می‌گوییم یکی بود یکی نبود با همان ریتم جلو برویم و خیلی مخاطب را دچار چالش نکنیم. با این حال، محوریت اصلی «سوجان» حول محور روستا و قصه‌هایی است که در میان خانواده‌ها شکل می‌گیرد. شما در این سریال با تفاوت‌های زیادی در روایت روبه‌رو خواهید شد. در عین حال، «سوجان» بخش‌های مختلفی دارد. ما وارد فاز شهر خواهیم شد. بنابراین، به گونه‌ای تقسیم‌بندی کردیم که قصه در تمام ظرفیت‌هایش نفس خود را داشته باشد و همیشه برای مخاطب جذابیت داشته باشد.

کارگردان سریال «سوجان» درباره پرداختن به نقش زنان و خانواده در آثار نمایشی توضیح داد: الان قهرمانان قصه‌مان بیشتر زنان هستند. زنانی که مختص به گیلان نیست. بلکه نقش زنان در بنیان خانواده در بعضی سکانس‌ها تاکید شده است.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.