گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری
سرخط خبرها
نقش زنان در  خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است

نقش زنان در خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است

  • کد خبر: ۳۰۵۱۲۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کارگردان سریال «سوجان» محور داستان این مجموعه تلویزیونی را نقش زنان در بنیان خانواده دانست و برخلاف نظر برخی از منتقدان، شباهت این سریال با مجموعه «پس از باران» را ساخت آن در شمال کشور عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین تبریزی در پاسخ به این سوال که بلافاصله بعد از پخش قسمت‌های ابتدایی «سوجان» برخی رسانه‌ها نوشتند که این سریال می‌خواهد ادای «پس از باران» را در بیاورد. هرچند خودتان پیش از این اشاره کرده بودید اثر مستقل است، گفت: وجه اشتراک «سوجان» با «پس از باران» فقط در اقلیم است. طبیعتاً ذهنیت مخاطبان را به سمت شباهت می‌برد، ولی از لحاظ قصه خیلی متفاوت است. چون «پس از باران» قصه روابط خان و ملودرام‌هایی در آن سبک و سیاق بود، که در دوره خودش شاخص و دیدنی بود. در هر صورت من ناراحت از این موضوع نیستم. همین‌که مخاطب لحظاتی را می‌نشیند تا از دیدن سریال لذت ببرد، کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان سریال را با یکی دو قسمت ابتدایی قضاوت کرد، افزود: بله، ما دو نوع روایت داریم. یک روایت قصه‌گویی است، که طبیعتاً ریتم کار می‌طلبد که وقتی می‌گوییم یکی بود یکی نبود با همان ریتم جلو برویم و خیلی مخاطب را دچار چالش نکنیم. با این حال، محوریت اصلی «سوجان» حول محور روستا و قصه‌هایی است که در میان خانواده‌ها شکل می‌گیرد. شما در این سریال با تفاوت‌های زیادی در روایت روبه‌رو خواهید شد. در عین حال، «سوجان» بخش‌های مختلفی دارد. ما وارد فاز شهر خواهیم شد. بنابراین، به گونه‌ای تقسیم‌بندی کردیم که قصه در تمام ظرفیت‌هایش نفس خود را داشته باشد و همیشه برای مخاطب جذابیت داشته باشد.

کارگردان سریال «سوجان» درباره پرداختن به نقش زنان و خانواده در آثار نمایشی توضیح داد: الان قهرمانان قصه‌مان بیشتر زنان هستند. زنانی که مختص به گیلان نیست. بلکه نقش زنان در بنیان خانواده در بعضی سکانس‌ها تاکید شده است.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.