ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، هفت سال با لباس تیم ملی آغاز اجرای طرح کارت امید مادر از ابتدای سال ۱۴۰۵ کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی
سرخط خبرها
چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
با چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفس جاافتاده و خوشمزه‌ای درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش‌های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه‌ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را می‌توان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزه‌تر شود.

به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث می‌شود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.

این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورش‌های ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.

بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش می‌شود. از تکنیک اضافه کردن تکه‌ای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است می‌توانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.