ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست در دادگاه تجدیدنظر تایید شد آیا تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران از شرکت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا انصراف داد؟ آیا پرتودرمانی در درمان سرطان رحم موثر است؟
سرخط خبرها
نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان

نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان

  • کد خبر: ۳۰۸۸۳۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا با اشاره به نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان، گفت: ایشان، زنان را با تعابیری مانند مبارز مجاهد،حاکم بر سرنوشت و انسان کامل توصیف می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی در نشست علمی جایزه جهانی امام خمینی (ره) اظهار کرد: سخن گفتن از سیره و نظریه بنیادینی که امام خمینی (ره) پایه‌گذاری کردند، دشوار است. حرکتی که حیات و زندگی را به مسلمانان بازگرداند، سنت پیامبر را احیا کرد و زنِ تراز اسلامی را در جهان معرفی کرد.

وی افزود: پرداختن به ابعاد مختلف نگاه امام به مسئله زنان و سیره عملی ایشان نیازمند زمان بسیاری است. من تلاش می‌کنم به‌صورت خلاصه به برخی از این ابعاد اشاره کنم و تجربه‌های شخصی خود را نیز، که گاه از نزدیک با امام داشته‌ام، مطرح کنم.

عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا بیان کرد: امام خمینی (ره) زنان را با تعابیری مانند 'مبارز مجاهد'، 'حاکم بر سرنوشت'، 'انسان کامل'، 'انسان‌ساز'، 'شجاع'، 'مربی جامعه' و 'پایگاه عفت و عصمت' توصیف می‌کردند. ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس به کار‌های مخلصانه زنان اشاره کرده و می‌فرمودند آنها به دنبال مقام یا اجر دنیوی نیستند و باید از اخلاق، ایمان و توجه به خداوند در زنان درس گرفت.

خزعلی به نقش زنان در سیاست و اجتماع نیز اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) تأکید داشتند که زنان باید در سیاست و سرنوشت کشور دخالت کنند. ایشان حضور زنان در انقلاب را تعیین‌کننده می‌دانستند و با هرگونه مخالفت با این حضور به‌شدت برخورد می‌کردند.

وی افزود: امام خمینی (ره) بار‌ها تأکید داشتند که زنان در صف مقدم قرار دارند و دخالت در سیاست برای آنها نه‌تنها حق، بلکه تکلیف است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.