روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
کدام ادویه‌ها، طبع سرد برنج را در هنگام پخت از بین می‌برند؟

کدام ادویه‌ها، طبع سرد برنج را در هنگام پخت از بین می‌برند؟

  • کد خبر: ۳۰۷۷۶۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
برنج یکی از اصلی‌ترین غذا‌های ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود، اما طبع سردی دارد و لازم است در هنگام پخت با افزودن برخی از ادویه‌ها، طبع سرد این ماده غذایی پرمصرف را از بین برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنج از جمله مواد غذایی است که طبعی سرد دارد به همین دلیل است که بسیاری از خانواده‌های قدیمی به ویژه در مناطق جنوب ایران و عشایر عرب زبان هنگام تهیه برنج از زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویه‌ها استفاده می‌کنند.

استفاده بی‌رویه و مکرر از مواد غذایی که دارای طبع سرد است می‌تواند سلامتی بدن ما را تهدید کند و بدن ما دچار امراض و بیماری‌هایی مانند درد مفاصل، سوء هاضمه، خستگی و کاهش انرژی شود.

جالب است بدانید که زعفران علاوه بر خواص زیادی که دارد دارای طبع گرمی نیز می‌باشد؛ بنابراین ترکیب این ماده با برنج موجب از بین رفتن تأثیر سردی برنج می‌شود.

اضافه کردن ادویه‌هایی مانند زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویه‌ها باعث می‌شود تا طبع سرد برنج خنثی شود. مصرف این ادویه‌ها هم طعم و عطر خوبی به برنج می‌دهد و هم سردی آن را خنثی می‌کند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.