تجارت پرسود و پرمخاطره در بازار رحم اجاره‌ای در ایران غلبه بر تشنگی در روزه‌داری بی‌توجهی در رابطه زناشویی آسیب روحی بیشتری به زنان وارد می‌کند | زخم کاری تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده حضور ۲ نماینده مشهدی در مسابقات لیگ ملی هندبال بانوان حضور ۳۲ تیم در مسابقات فوتسال و  والیبال بانوان چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم ترویج آزادی‌های جنسی منطق استعماری غرب برای سوءاستفاده از زنان است جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم مشارکت پررنگ بانوان خراسان رضوی در برگزاری روضه‌های خانگی ماجرای نقاشی با گچ توسط یک بانوی معلم| وقتی مدرسه، محیط با نشاطی برای دانش‌آموزان می‌شود پخش برنامه «جشن فرشته‌ها» ویژه جشن‌ تکلیف دختران از شبکه پویا حضور رسمی زینب نصرالله در یک برنامه تلویزیونی ایرانی پایان مسابقات اتومبیل‌رانی کشور با قهرمانی بانوی مشهدی ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار خراسانی زیرپوشش بهزیستی روایت دردناک «رضوانه دباغ» از شکنجه شدن خود و مادرش در زندان ساواک آیا تدلیس در نکاح یکی از موارد فسخ نکاح است؟
سرخط خبرها
کدام ادویه‌ها، طبع سرد برنج را در هنگام پخت از بین می‌برند؟

کدام ادویه‌ها، طبع سرد برنج را در هنگام پخت از بین می‌برند؟

  • کد خبر: ۳۰۷۷۶۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
برنج یکی از اصلی‌ترین غذا‌های ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود، اما طبع سردی دارد و لازم است در هنگام پخت با افزودن برخی از ادویه‌ها، طبع سرد این ماده غذایی پرمصرف را از بین برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنج از جمله مواد غذایی است که طبعی سرد دارد به همین دلیل است که بسیاری از خانواده‌های قدیمی به ویژه در مناطق جنوب ایران و عشایر عرب زبان هنگام تهیه برنج از زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویه‌ها استفاده می‌کنند.

استفاده بی‌رویه و مکرر از مواد غذایی که دارای طبع سرد است می‌تواند سلامتی بدن ما را تهدید کند و بدن ما دچار امراض و بیماری‌هایی مانند درد مفاصل، سوء هاضمه، خستگی و کاهش انرژی شود.

جالب است بدانید که زعفران علاوه بر خواص زیادی که دارد دارای طبع گرمی نیز می‌باشد؛ بنابراین ترکیب این ماده با برنج موجب از بین رفتن تأثیر سردی برنج می‌شود.

اضافه کردن ادویه‌هایی مانند زیره، گل میخک، فلفل هندی یا هر سه این ادویه‌ها باعث می‌شود تا طبع سرد برنج خنثی شود. مصرف این ادویه‌ها هم طعم و عطر خوبی به برنج می‌دهد و هم سردی آن را خنثی می‌کند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.