کسب مدال طلای «نسرین شاهی» در جام جهانی پاراتیراندازی یک بانوی ایرانی، نامزد دریافت جایزه فعالان داوطلب در ورزش‌های پارالمپیکی شد شیروان میزبان مسابقات کشوری هندبال دختران خردسال کاهش نرخ باروری، مشکل دوسوم کشورهای دنیا جزئیاتی از آمار چندقلوزایی در کشور سریال ناکامی بانوان تکواندوکار در مسابقات جهانی| نعمت‌زاده حذف شد بررسی دلایل بروز زودهنگام نشانه‌های بلوغ در دختران غیبت تیم صدرنشین در رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان سهم بالای ژنتیک در بروز افسردگی در زنان آغاز توزیع شیر در مدارس در مناطق کم‌برخوردار کشور نسخه شفابخش چای با افزودنی‌های مفید آینده‌سازان ایران هستیم دو عادت به‌ظاهر خوب که از شما یک همسر بد می‌سازد آزادی از اسارت ۳۴ ساله، اما همچنان در حسرت دیدار مادر ثبت اطلاعات ۲۸۰ هزار سرپرست خانوار در سامانه اشتغال بهزیستی پیرترین عروس و دامادها متعلق به کدام استان‌ها هستند؟ دختران والیبال ایران در بازی‌های آسیایی، قهرمان شدند تقدیر از بانوان ملی‌پوش راگبی خراسان رضوی خطرناک‌ترین زنان اسرائیل را بشناسید| این ۴ زن بانی نسل کشی در غزه هستند مدال برنز آلما حسینی در مسابقات وزنه برداری
سرخط خبرها
معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
منجمد کردن انواع گوشت از جمله روش‌های مرسوم نگهداری این ماده غذایی پرخاصیت است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی انواع گوشت آشنا نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.

به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت بره‌ای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری می‌شود، نرم‌تر باقی می‌ماند.

همچنین، متداول‌ترین تکنیک‌های یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.

یخ زدایی با آب خنک نیز می‌تواند روش موثری برای آب شدن سریع‌تر گوشت باشد.

روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذا‌های یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمت‌های گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.