پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم آغاز اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با حضور ۴ ملی‌پوش کاهش ابتلا به سرطان در زنان با فرزندآوری و شیردهی به کودک تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم
سرخط خبرها
معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
منجمد کردن انواع گوشت از جمله روش‌های مرسوم نگهداری این ماده غذایی پرخاصیت است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی انواع گوشت آشنا نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.

به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت بره‌ای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری می‌شود، نرم‌تر باقی می‌ماند.

همچنین، متداول‌ترین تکنیک‌های یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.

یخ زدایی با آب خنک نیز می‌تواند روش موثری برای آب شدن سریع‌تر گوشت باشد.

روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذا‌های یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمت‌های گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.