جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده
سرخط خبرها

با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید
بسیاری از خانواده‌ها به جای رب‌های صنعتی، رب خانگی مصرف می‌کنند و باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش‌های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از خانواده‌های ایرانی رب خانگی را بیشتر از رب‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌دهند. اما یکی از سوال‌های رایج این است که رب‌های خانگی را چگونه می‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد. یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت رب‌های خانگی فریز کردن است.

از آنجا که رب‌های خانگی فاقد مواد نگهدارنده هستند بیشتر در معرض فساد و کپک زدگی قرار می‌گیرند. علاوه بر این تهیه رب خانگی کمی سخت است و اغلب خانم‌های خانه دار رب را برای مصرف یکسال خود تهیه می‌کنند. به همین دلیل در این مطلب با روش فریز کردن رب که بهترین راه برای دوام طولانی مدت رب است آشنا می‌شویم.

نگهداری از رب خانگی با روش فریز کردن

روش فریز کردن رب مناسب‌تر است، زیرا کمتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد، همچنین می‌توان به مدت طولانی از آن نگهداری کرد. البته قوطی یا شیشه رب برای قرار دادن در فریزر مناسب نیستند. برای فریز کردن رب، روش‌های مختلفی وجود دارد.

روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی

۱. رب را می‌توان داخل زیپ کیپ ریخته و با ضخامت یک سانتی متر پهن کرد. با این روش می‌توانید در زمان دلخواه یک تکه از رب یخ زده را جدا کرده و استفاده کنید. همچنین می‌توانید بعد از باز شدن انجماد رب، باقی مانده آن را درون یک ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید.

۲. استفاده از ظرف‌های شیشه‌ای مقاوم روش دیگری برای قرار دادن رب در فریزر است. ویژگی مثبت استفاده از شیشه در این است که به مواد داخل خود واکنش نشان نمی‌دهد. البته وقتی از ظرف شیشه‌ای استفاده می‌کنید نباید تمام فضای آن را پر کنید. زیرا ممکن است در اثر فشار ناشی از انجماد، شیشه بترکد. همچنین برای بستن درب آن از درب‌های پلاستیکی یا فلزی ضد زنگ استفاده کنید، چرا که ممکن است درب‌های فلزی در اثر رطوبت زنگ می‌زنند.

نکات مهم برای نگهداری از رب خانگی

برای حفظ ماندگاری و طولانی مدت رب، هرگز قاشق خیس و یا چرب را وارد ظرف نکنید، زیرا موجب کپک زدن رب خانگی شما می‌شود.
هنگام استفاده از کیسه فریزر حتما مراقب باشید که کیسه‌ها سالم باشند. زیرا در صورت وجود پارگی و یا سوراخی در کیسه فریزرها، آب رب خارج شده و کل فریزر شما را کثیف می‌کند.
قبل از پر کردن شیشه ها، آنها را تمیز شسته و خشک کنید.
برخی از خانم‌ها مقداری روغن روی شیشه‌های می‌ریزند تا مانع از ورود هوا به رب و در نتیجه کپک زدگی آن شوند.
ریختن مقداری روغن در زمان پخت رب، ماندگاری رب را بیشتر می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->