اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید
بسیاری از خانواده‌ها به جای رب‌های صنعتی، رب خانگی مصرف می‌کنند و باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش‌های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از خانواده‌های ایرانی رب خانگی را بیشتر از رب‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌دهند. اما یکی از سوال‌های رایج این است که رب‌های خانگی را چگونه می‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد. یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت رب‌های خانگی فریز کردن است.

از آنجا که رب‌های خانگی فاقد مواد نگهدارنده هستند بیشتر در معرض فساد و کپک زدگی قرار می‌گیرند. علاوه بر این تهیه رب خانگی کمی سخت است و اغلب خانم‌های خانه دار رب را برای مصرف یکسال خود تهیه می‌کنند. به همین دلیل در این مطلب با روش فریز کردن رب که بهترین راه برای دوام طولانی مدت رب است آشنا می‌شویم.

نگهداری از رب خانگی با روش فریز کردن

روش فریز کردن رب مناسب‌تر است، زیرا کمتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد، همچنین می‌توان به مدت طولانی از آن نگهداری کرد. البته قوطی یا شیشه رب برای قرار دادن در فریزر مناسب نیستند. برای فریز کردن رب، روش‌های مختلفی وجود دارد.

روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی

۱. رب را می‌توان داخل زیپ کیپ ریخته و با ضخامت یک سانتی متر پهن کرد. با این روش می‌توانید در زمان دلخواه یک تکه از رب یخ زده را جدا کرده و استفاده کنید. همچنین می‌توانید بعد از باز شدن انجماد رب، باقی مانده آن را درون یک ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید.

۲. استفاده از ظرف‌های شیشه‌ای مقاوم روش دیگری برای قرار دادن رب در فریزر است. ویژگی مثبت استفاده از شیشه در این است که به مواد داخل خود واکنش نشان نمی‌دهد. البته وقتی از ظرف شیشه‌ای استفاده می‌کنید نباید تمام فضای آن را پر کنید. زیرا ممکن است در اثر فشار ناشی از انجماد، شیشه بترکد. همچنین برای بستن درب آن از درب‌های پلاستیکی یا فلزی ضد زنگ استفاده کنید، چرا که ممکن است درب‌های فلزی در اثر رطوبت زنگ می‌زنند.

نکات مهم برای نگهداری از رب خانگی

برای حفظ ماندگاری و طولانی مدت رب، هرگز قاشق خیس و یا چرب را وارد ظرف نکنید، زیرا موجب کپک زدن رب خانگی شما می‌شود.
هنگام استفاده از کیسه فریزر حتما مراقب باشید که کیسه‌ها سالم باشند. زیرا در صورت وجود پارگی و یا سوراخی در کیسه فریزرها، آب رب خارج شده و کل فریزر شما را کثیف می‌کند.
قبل از پر کردن شیشه ها، آنها را تمیز شسته و خشک کنید.
برخی از خانم‌ها مقداری روغن روی شیشه‌های می‌ریزند تا مانع از ورود هوا به رب و در نتیجه کپک زدگی آن شوند.
ریختن مقداری روغن در زمان پخت رب، ماندگاری رب را بیشتر می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->