تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟ پیروزی تیم تنیس روی میز دختران در رقابت‌های جهانی دانش آموزی ۲۰۲۵ رومانی بررسی ابعاد مختلف الگوی جدید زن مسلمان با اجرای یک طرح در دانشگاه الزهرا نائب قهرمانی تیم فوتسال زنان ایران در تورنمنت تایلند لزوم تهیه شناسنامه جامعی از زیرساخت‌های مرتبط با زنان در سطح استان‌های کشور کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور فرانسه، کشور اول خشونت‌های خانگی علیه زنان در جهان آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی با مصرف اندازه بادام هندی ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار زنان کم‌درآمد قربانی دلالان سودجو در بازار خریدوفروش مو در تهران سهم ۲۶ درصدی مشارکت زنان ۲۵ تا ۲۹ سال در فعالیت‌های اقتصادی کشور سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران: بازی مقابل تایلند سخت‌تر خواهد بود
سرخط خبرها
چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۸۲۳۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ماهیت ترکیبات اولیه کباب کوبیده به گونه‌ای است که اگر بدون استفاده از ادویه باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه برای سلامت انسان نیز غذای مناسبی محسوب نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویه‌های مناسب می‌توان اصلاح کرد.

همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتی‌ها نمی‌توان از شر آن رها شد. ادویه‌های مناسب به خوبی می‌توانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.

پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویه‌های اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعم‌دار کردن گوشت را به انجام می‌رسانند. سیر و پیاز معطر‌های قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ می‌کند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک می‌کند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته می‌کند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، می‌تواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.