اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۸۲۳۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ماهیت ترکیبات اولیه کباب کوبیده به گونه‌ای است که اگر بدون استفاده از ادویه باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه برای سلامت انسان نیز غذای مناسبی محسوب نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویه‌های مناسب می‌توان اصلاح کرد.

همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتی‌ها نمی‌توان از شر آن رها شد. ادویه‌های مناسب به خوبی می‌توانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.

پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویه‌های اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعم‌دار کردن گوشت را به انجام می‌رسانند. سیر و پیاز معطر‌های قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ می‌کند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک می‌کند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته می‌کند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، می‌تواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.