از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی نجات بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین
سرخط خبرها
چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۸۲۳۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ماهیت ترکیبات اولیه کباب کوبیده به گونه‌ای است که اگر بدون استفاده از ادویه باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه برای سلامت انسان نیز غذای مناسبی محسوب نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویه‌های مناسب می‌توان اصلاح کرد.

همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتی‌ها نمی‌توان از شر آن رها شد. ادویه‌های مناسب به خوبی می‌توانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.

پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویه‌های اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعم‌دار کردن گوشت را به انجام می‌رسانند. سیر و پیاز معطر‌های قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ می‌کند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک می‌کند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته می‌کند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، می‌تواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.