مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان

تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۷۶۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
یک روان‌شناس تربیتی با اشاره به تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان، گفت: با گسترش شهرنشینی و تغییر در ساختار زندگی خانوادگی، روابط همسایگی و بازی‌های محلی کودکان به‌شدت تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایراندخت فیاض اظهار کرد: ما وقتی در مورد هر متغیری صحبت می‌کنیم، باید به آن در بستر اجتماعی و فرهنگی آن زمان نگاه کنیم. امروز، در جهان مدرن، زندگی به سرعت در حال تغییر است.

وی با تاکید بر اینکه با گسترش شهرنشینی و تغییر در ساختار زندگی خانوادگی، روابط همسایگی و بازی‌های محلی کودکان به شدت تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، افزود: در دنیای امروز، با مهاجرت‌های مستمر و تغییرات اجتماعی، مفهوم "بچه محل" تقریباً از بین رفته است.

این روانشناس تربیتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به تأثیرات این تغییرات بر رشد اجتماعی کودکان اشاره کرد و گفت: در گذشته، خانواده‌ها در یک محل سکونت می‌کردند و روابط خویشاوندی و اجتماعی بسیار قوی‌تری داشتند. عمو، خاله، دایی، و دیگر اقوام نزدیک در یک محله زندگی می‌کردند، اما امروز به‌دلیل تغییرات زندگی شهری و سبک زندگی خانواده‌ها، بسیاری از این روابط از بین رفته است. امروز، افراد به دلیل نیاز‌های شغلی و اقتصادی، مجبور به تغییر محل سکونت می‌شوند و این تغییرات باعث می‌شود که هویت محلی و قومی کمرنگ شود.

فیاض ادامه داد: در جهان مدرن، خانواده‌ها به‌طور فزاینده‌ای پراکنده شده‌اند و این پراکندگی باعث می‌شود که ارتباطات خانوادگی و اجتماعی ضعیف‌تر شوند. علاوه بر این، مشغله‌های کاری و زندگی پرتنش شهری باعث می‌شود که افراد حتی فرصت دیدار همسایگان و آشنایان را نداشته باشند. در این شرایط، کودکان از فرصت‌های اجتماعی و آموزشی که در گذشته از طریق همسایگان و بازی‌های محلی به‌دست می‌آوردند، محروم می‌شوند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.