ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی مردم خراسان رضوی است که هم غذای کمکی مناسبی برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه و هم درمان غذایی برای بیماری آسم در کودکان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی استان خراسان است که یک بار استفاده از آن می‌تواند یک تجربه خوشمزه را برای شما رقم بزند.

بسیاری از والدین به محض رسیدن فرزندان خود به پایان ۸ ماهگی، به آن‌ها بلغور می‌دهند. با این حال، بهترین زمان برای وارد کردن بلغور به رژیم غذایی فرزند شما زمانی است که او بین ۱۰ تا ۱۲ ماه سن دارد.

یکی از مهمترین مزایای دادن بلغور به نوزاد این است که به افزایش اشتهای نوزادان کمک می‌کند. در حالی که به فرزند خود شیر می‌دهید.

طرز تهیه: 

برای تهیه آش خوشمزه بلغور و شیر در ابتدای کار، بلغور شیر را درون یک کاسه می گذاریم و کمی با شیر خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت عوض شد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم اضافه می کنیم. در ادامه وقتی مواد جوش آمد، در آن را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی و حدود نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.

سپس زیره و فلفل و نمک و زنجبیل اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. زیره برای عطر و خواص آن استفاده می شود. استفاده از زنجبیل اختیاری و سلیقه ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.