لزوم تبدیل دروس مدارس به مهارت و فعالیت محوری تنها ملی‌پوش این روز‌های تیم‌ملی فوتبال بانوان: دوست دارم لژیونر شوم وجود بیش از ۴۰ حکم برای مادران در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نقش بسیار کمبود ید در «سقط جنین» و «عقب‌ماندگی ذهنی جنین» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد ابراهیم سرابندی پاسخ اداره کل حقوقی قوه قضاییه به یک پرسش حقوقی| با دادگاه صلاحیت‌دار الزام به ثبت واقعه ازدواج بیشتر آشنا شوید تساوی بدون گل، نتیجه نخستین دیدار تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت تایلند ارائه الگوی مناسب به زوجین جوان در کتاب "فاطمه علی است" لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی بررسی تاثیرات کوچک شدن خانواده در رشد کارآفرینی در جامعه چرا زنان بیشتر از مردان به زانودرد مبتلا می‌شوند؟ اماواگر‌های مصرف زردچوبه در دوران بارداری بررسی نقش خانواده‌ها در افزایش هزینه‌های ازدواج روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام» حجاب، نقطه تلاقی مسئولیت اجتماعی و هویت فرهنگی است آیا مهروز ساعی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی تکواندوی بانوان معرفی می‌شود؟ آغاز پرشور ورزش بانوان در سال جدید توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ انواع شیر چقدر کلسترول دارند؟ بررسی تبعات تأخیر زوجین در فرزندآوری
سرخط خبرها
نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر

نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر

  • کد خبر: ۳۱۳۰۹۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مصرف فیبر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده مؤثر است، گفت: میزان فیبر موردنیاز در زنان ۲۵ گرم در روز است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل زاده اظهار کرد: مصرف فیبر کافی در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان روده را کم می‌کند؛ فیبر، نوعی کربوهیدرات است که توسط آنزیم‌های گوارشی روده انسان تجزیه نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه میزان مورد نیاز فیبر در زنان ۲۵ گرم در روز است، افزود: بسیاری از محصولات غذایی که توسط صنعت تولید می‌شوند، دارای برچسب‌هایی هستند که نشان می‌دهد چه مقدار فیبر در آنها وجود دارد. محصولات با فیبر بالا به محصولاتی گفته می‌شود که دارای ۶ گرم یا بیشتر فیبر در هر ۱۰۰ گرم باشند. هنگامی که به دنبال غلات کامل هستید، قبل از نام غلات یا نام محصول، کلمه "کامل" را بررسی کنید، به عنوان مثال، "پاستای سبوس دار" یا "نان سبوس دار". به یاد داشته باشید، جو و برنج قهوه‌ای جزو غلات کامل محسوب می‌شوند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: فیبر موجود در غلات سبوس دار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بهتر از فیبر سایر مواد غذایی مانند میوه‌ها و سبزیجات است. اما مهم است که انواع غذا‌های پر فیبر را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سالم مصرف کنید.

اسماعیل زاده با بیان اینکه برای مصرف فیبر بیشتر در برنامه غذایی خود سعی کنید:غذا‌های روزمره مانند نان، ماکارونی یا برنج را با انواع سبوس دار جایگزین کنید، یادآور شد: اگر انواع سبوس دار این غذا‌ها را دوست ندارید، می‌توانید با تهیه سبوس‌های پاستوریزه از داروخانه ها، به هنگام صرف برنج و ماکارونی، سبوس را در هنگام خوردن به آنها اضافه کنید.

وی متذکر شد: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها را افزایش دهید. خوردن دو واحد میوه در روز را برای خودتان اجباری کنید. اگر میوه‌های تازه را نمی‌توانید مصرف کنید از انواع میوه‌های خشک شده استفاده کنید.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.