«فتح نو» با موضوع «زنان و جنگ» آغاز می‌شود؛ بازخوانی اندیشه‌ای در امتداد «فتح خون» برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد افزایش میزان اضطراب و افسردگی مادر از عوارض چاقی در دوران بارداری بیمه زنان سرپرست خانوار ساکن شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان می‌شود اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه
سرخط خبرها
ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۱۳۶۲۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری، گفت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمیم پیله‌وری با بیان اینکه سلامت مادر و رشد جنین به تغذیه و تأمین مواد مغذی کافی وابسته است، اظهار کرد: مادر در دوران بارداری به مواد تغذیه‌ای خاصی نیاز دارد که تأمین آنها برای حفظ سلامت مادر و کودک حیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه تغذیه صحیح و سالم بر رشد و تکامل جنین، حفظ سلامت مادر، پیشگیری از عوارض بارداری و سلامت طولانی‌مدت بعد از تولد نوزاد تأثیر می‌گذارد، افزود: در این دوران مادر باید با نظر متخصص تغذیه از تمام گروه‌های شش‌گانه غذایی استفاده کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان ادامه داد: مصرف اسیدفولیک قبل از بارداری و در سه‌ماهه اول بسیار حیاتی است و تمامی مادران باید حداقل یک ماه پیش از بارداری روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنند.

پیله‌وری با هشدار درباره مصرف برخی مواد غذایی در دوران بارداری گفت: ماهی‌های حاوی جیوه، ماهی و صدف خام یا نیم‌پز، گوشت و تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، لبنیات غیرپاستوریزه، غذا‌های فراوری‌شده و غذا‌های فست و فودی باید محدود شوند، همچنین مصرف کافئین به مقدار زیاد، سبزیجات و میوه‌های نشسته، غذا‌های حاوی قند بالا، و غذا‌هایی با ویتامین A زیاد نیز باید کنترل شود.

وی با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری اظهار داشت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود، مصرف غذا‌های پرکالری توصیه نمی‌شود و مادران باید از پرخوری پرهیز کرده و از میان‌وعده‌های سالم و کم‌کالری استفاده کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.