ضرورت تکمیل «شناسنامه‌های استانی جمعیت و خانواده» در شهر‌های کشور ناکامی تیم مشهدی در لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور درباره استئوپروز چه می‌دانید؟ | شیوع نوعی پوکی استخوان در کودکان سیمرغ بلورین زندگی تقدیم به مادران سرزمینم شاهنامه و حماسه‌ای که از آغوش مادر آغاز می‌شود چشم‌هایی که هنوز می‌بینند | روایت مادرِ نخستین اهداکنندگان عضو مشهد بررسی دلایل مختلف طلاق| عدم شناخت از مهارت‌های زندگی کار دست زوجین می‌دهد لیلا زارع با سریال «سرباز کوچک امام» به تلویزیون می‌آید وقتی عشق زنجیر می‌شود | بررسی پیامدهای وابستگی فرزندان آشنایی با حقوق کودکان در خانواده و فضای مجازی نگاهی به رقابت‌های ایران در مرحله گروهی مسابقات قهرمانی جهان| تیم ملی هندبال زنان ایران به مصاف سوئیس می‌رود اختصاص ۲۶ درصد تسهیلات اشتغال‌زایی خراسان جنوبی به بانوان سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: هدفمان صعود از گروه است کسب نخستین برد تاریخ فوتسال زنان ایران در جام جهانی فرزندخواندگی غیررسمی، مسیری پرخطر| واسطه‌های فرزندخواندگی بحران ساز می‌شوند قلب‌های جاری | زنانی که با خونشان زندگی می‌بخشند کوک‌هایی برای زندگی | زنانی که با نخ و سوزن اعتیاد را پشت سر گذاشتند فرزند هنر باش | قصه دختری که با نقاشی سرنوشتش را نوشت
سرخط خبرها
ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۱۳۶۲۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری، گفت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمیم پیله‌وری با بیان اینکه سلامت مادر و رشد جنین به تغذیه و تأمین مواد مغذی کافی وابسته است، اظهار کرد: مادر در دوران بارداری به مواد تغذیه‌ای خاصی نیاز دارد که تأمین آنها برای حفظ سلامت مادر و کودک حیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه تغذیه صحیح و سالم بر رشد و تکامل جنین، حفظ سلامت مادر، پیشگیری از عوارض بارداری و سلامت طولانی‌مدت بعد از تولد نوزاد تأثیر می‌گذارد، افزود: در این دوران مادر باید با نظر متخصص تغذیه از تمام گروه‌های شش‌گانه غذایی استفاده کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان ادامه داد: مصرف اسیدفولیک قبل از بارداری و در سه‌ماهه اول بسیار حیاتی است و تمامی مادران باید حداقل یک ماه پیش از بارداری روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنند.

پیله‌وری با هشدار درباره مصرف برخی مواد غذایی در دوران بارداری گفت: ماهی‌های حاوی جیوه، ماهی و صدف خام یا نیم‌پز، گوشت و تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، لبنیات غیرپاستوریزه، غذا‌های فراوری‌شده و غذا‌های فست و فودی باید محدود شوند، همچنین مصرف کافئین به مقدار زیاد، سبزیجات و میوه‌های نشسته، غذا‌های حاوی قند بالا، و غذا‌هایی با ویتامین A زیاد نیز باید کنترل شود.

وی با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری اظهار داشت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود، مصرف غذا‌های پرکالری توصیه نمی‌شود و مادران باید از پرخوری پرهیز کرده و از میان‌وعده‌های سالم و کم‌کالری استفاده کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.