هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق ضرورت افزایش سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری از سوی دولت زنان مربی جامعه هستند بررسی تأثیرات مصرف سیگار و مواد مخدر بر سلامت جنین و نوزاد استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است زن در اسلام، انسانی رسالتمند است برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان
سرخط خبرها
روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا

روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا

  • کد خبر: ۳۱۰۸۰۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
زردچوبه یک ادویه قوی است که اگر در غذا زیادی استفاده شود، مزه آن تلخ و ناخوشایند می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زردچوبه یک ادویه قوی است که در سبزیجات، خوراکی‌ها، غذا‌های گوشتی و مرغی و ... به عنوان یک ادویه استفاده می‌شود. اگر در غذا زردچوبه زیادی استفاده شود غذا مزه تلخ و ناخوشایندی به خود می‌گیرد؛ بنابراین برای از بین بردن مزه زردچوبه در غذا می‌توانید راه‌های زیر را امتحان کنید:

اولین راه حل برای از بین بردن مزه تلخ زردچوبه در غذا اضافه کردن مواد اولیه بیشتری به غذا است. به طوری که زردچوبه ریخته شده در غذا با میزان مواد اولیه در تعادل قرار گیرد.

یکی دیگر از روش‌هایی که برای از بین بردن طعم تلخ زردچوبه در غذا استفاده می‌شود کمک گرفتن از شیر نارگیل است. در واقع شیر نارگیل طعم خوبی به غذا می‌بخشد و از تلخی طعم زردچوبه می‌کاهد.

اگر غذای شما حالت خورشتی یا آبگوشتی دارد، بهترین روش برای از بین بردن تلخی زردچوبه اضافه کردن مقداری آب برای رقیق شدن غذا است.

اگر غذای شما کبابی است مانند جوجه کباب و زرد چوبه زیادی در آن اضافه شده است می‌توانید با یک آبکشی ساده از طعم تلخ زردچوبه بکاهید.

اگر میزان زردچوبه شما در غذا زیاد شد، می‌توانید از ادویه‌های سنتی دیگری مانند پودر انبه در غذا استفاده کنید. این ادویه تلخی زردچوبه را از بین می‌برد.

از دیگر مواردی که به کاهش طعم تلخ زردچوبه در غذا کمک می‌کند می‌توان به استفاده کردن سس گوجه فرنگی در غذا اشاره کرد.

اگر زردچوبه غذایتان زیاد شود برای این کار، می‌توانید از مواد دیگری که طعم قوی‌تری دارند، مثل سیر، فلفل قرمز یا زنجبیل، اضافه کنید.

استفاده از زردچوبه خام بسیار بهتر از زردچوبه پودری است؛ چرا که زردچوبه پودری معمولاً در طول روند آشپزی مزه تلخ‌تری نسبت به زردچوبه خام می‌گیرد؛ بنابراین به جای استفاده از زردچوبه پودری، می‌توانید از زردچوبه خام استفاده کنید. برای این کار، می‌توانید زردچوبه تازه را خرد کنید و آن را به غذایتان اضافه کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.