الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد لزوم افزایش تاب‌آوری ورزش زنان در حوزه قهرمانی ارتقای کیفیت روابط بین اعضای خانواده با مدیریت درست تعارضات خانوادگی دعوت از ۱۹ قایقران بانوان در رده سنی جوانان، زیر ۲۳ سال و بزرگسالان به اردوی تیم ملی لزوم مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توسط مادران باردار از پایان ماه چهارم بارداری تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی محور‌های کلیدی برنامه هفتم توسعه در حوزه خانواده و ازدواج
سرخط خبرها
روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا

روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا

  • کد خبر: ۳۱۰۸۰۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
زردچوبه یک ادویه قوی است که اگر در غذا زیادی استفاده شود، مزه آن تلخ و ناخوشایند می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زردچوبه یک ادویه قوی است که در سبزیجات، خوراکی‌ها، غذا‌های گوشتی و مرغی و ... به عنوان یک ادویه استفاده می‌شود. اگر در غذا زردچوبه زیادی استفاده شود غذا مزه تلخ و ناخوشایندی به خود می‌گیرد؛ بنابراین برای از بین بردن مزه زردچوبه در غذا می‌توانید راه‌های زیر را امتحان کنید:

اولین راه حل برای از بین بردن مزه تلخ زردچوبه در غذا اضافه کردن مواد اولیه بیشتری به غذا است. به طوری که زردچوبه ریخته شده در غذا با میزان مواد اولیه در تعادل قرار گیرد.

یکی دیگر از روش‌هایی که برای از بین بردن طعم تلخ زردچوبه در غذا استفاده می‌شود کمک گرفتن از شیر نارگیل است. در واقع شیر نارگیل طعم خوبی به غذا می‌بخشد و از تلخی طعم زردچوبه می‌کاهد.

اگر غذای شما حالت خورشتی یا آبگوشتی دارد، بهترین روش برای از بین بردن تلخی زردچوبه اضافه کردن مقداری آب برای رقیق شدن غذا است.

اگر غذای شما کبابی است مانند جوجه کباب و زرد چوبه زیادی در آن اضافه شده است می‌توانید با یک آبکشی ساده از طعم تلخ زردچوبه بکاهید.

اگر میزان زردچوبه شما در غذا زیاد شد، می‌توانید از ادویه‌های سنتی دیگری مانند پودر انبه در غذا استفاده کنید. این ادویه تلخی زردچوبه را از بین می‌برد.

از دیگر مواردی که به کاهش طعم تلخ زردچوبه در غذا کمک می‌کند می‌توان به استفاده کردن سس گوجه فرنگی در غذا اشاره کرد.

اگر زردچوبه غذایتان زیاد شود برای این کار، می‌توانید از مواد دیگری که طعم قوی‌تری دارند، مثل سیر، فلفل قرمز یا زنجبیل، اضافه کنید.

استفاده از زردچوبه خام بسیار بهتر از زردچوبه پودری است؛ چرا که زردچوبه پودری معمولاً در طول روند آشپزی مزه تلخ‌تری نسبت به زردچوبه خام می‌گیرد؛ بنابراین به جای استفاده از زردچوبه پودری، می‌توانید از زردچوبه خام استفاده کنید. برای این کار، می‌توانید زردچوبه تازه را خرد کنید و آن را به غذایتان اضافه کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.