سیمرغ بلورین زندگی تقدیم به مادران سرزمینم چشم‌هایی که هنوز می‌بینند | روایت مادرِ نخستین اهداکنندگان عضو مشهد بررسی دلایل مختلف طلاق| عدم شناخت از مهارت‌های زندگی کار دست زوجین می‌دهد لیلا زارع با سریال «سرباز کوچک امام» به تلویزیون می‌آید وقتی عشق زنجیر می‌شود | بررسی پیامدهای وابستگی فرزندان آشنایی با حقوق کودکان در خانواده و فضای مجازی نگاهی به رقابت‌های ایران در مرحله گروهی مسابقات قهرمانی جهان| تیم ملی هندبال زنان ایران به مصاف سوئیس می‌رود اختصاص ۲۶ درصد تسهیلات اشتغال‌زایی خراسان جنوبی به بانوان سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: هدفمان صعود از گروه است کسب نخستین برد تاریخ فوتسال زنان ایران در جام جهانی فرزندخواندگی غیررسمی، مسیری پرخطر| واسطه‌های فرزندخواندگی بحران ساز می‌شوند قلب‌های جاری | زنانی که با خونشان زندگی می‌بخشند کوک‌هایی برای زندگی | زنانی که با نخ و سوزن اعتیاد را پشت سر گذاشتند فرزند هنر باش | قصه دختری که با نقاشی سرنوشتش را نوشت هفت سال انتظار | روایتی از عشق، اسارت و استقامت بخشنامه فرمانداری مشهد برای دورکاری مادران دارای کودکان زیر ۶ سال اجرا نشد؟
سرخط خبرها
انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته است

انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته است

  • کد خبر: ۳۱۶۲۸۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشکده زن و خانواده گفت: انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته و دارد.

دکتر سمیه حاجی اسماعیلی در گفت‌و‌گو باشهرآرانیوز، با بیان اینکه بررسی سیر تطور ارزش‌ها و فرهنگ‌ها در فرهنگ ایرانی در شناخت رفتار‌ها بسیار حائز اهمیت است اظهار کرد:بانوان می‌توانند با ایجاد شبکه‌های حمایتی و همکاری با یکدیگر، بر تغییرات مثبت در جامعه تأکید داشته باشند و بتوانند آموزه‌های دینی را در جامعه تثبیت و تغییرات مثبتی در جامعه ایجاد کنند.

وی افزود:طبق اخرین آمار از پیمایش ارزش‌های جهانی، ایران جزو ۷۷ کشوری بود که ارزش‌های آن مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نتایج پژوهش این پیمایش جهانی حکایت از حفظ ارزش‌های سنتی و خانواده محوری در ایران را دارد گفت:چهار پیمایش ملی دیگر در ایران در سال‌های ۱۳۷۹،۱۳۸۲،۱۳۹۲ و ۱۴۰۲ انجام شده شده است، نکنه قابل توجه در این پیمایش‌ها این بوده است که ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانی‌ها در پیمایش ملی ۱۴۰۲ نسبت به ماقبل در حوزه‌های مختلف مثل حجاب دینداری، ارزش‌های خانوادگی تغییر کرده است، اما در کلیت می‌توان نتیجه گرفت ایران کشوری است که ارزش‌های اجتماعی مربوط به عفاف و حجاب و اجتناب از بی بندوباری، تن نمایی و برهنگی در ان پایدار مانده است.

حاجی اسماعیلی بیان کرد:انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) براساس ارزش‌های خانواده بنیانگذاری شده است وایشان خانواده را زیربنای جامعه می‌دانستند، انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته و دارد.

عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشکده زن و خانواده گفت:خانواده به عنوان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی و سنگ بنای جوامع با نقش تاثیرگذار در رشد و تعالی و شکل گیری هنجار‌ها است. آن‌چه خانواده را در نگاه دین، از جایگاهی رفیع برخوردار کرده، کارکرد‌های منحصر به فردی است که از خانواده، بنیانی مقدس و از ازدواج، پیمانی الهی می‌سازد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.