رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم آغاز اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با حضور ۴ ملی‌پوش بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان کاهش ابتلا به سرطان در زنان با فرزندآوری و شیردهی به کودک تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا
سرخط خبرها
آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان

آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۳۱۷۸۲۰
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
یک روانشناس کودک با اشاره به اینکه آموزش مجازی تأثیرات منفی زیادی بر یادگیری دانش‌آموزان دارد، نداشتن انگیزه رقابت و افت تحصیلی را از معایب این نوع از آموزش‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیلا بخشی اظهار کرد: آموزش مجازی به هیچ عنوان نمی‌تواند با آموزش حضوری قابل مقایسه باشد و مهم‌ترین عامل افت تحصیل دانش‌آموزان نیز همین مسأله است. زیرا بچه‌ها حالت‌های انگیزشی برای درس خواندن را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی مدارس و مهد‌های کودک وقتی مستمر انجام می‌شود تأثیر منفی دارد، افزود: کلاس درس محیطی است که در بچه‌ها رقابت سالم ایجاد می‌کند و بچه‌ها در کلاس درس سعی می‌کنند در انجام تکالیف از هم پیشی بگیرند و این امر در آموزش مجازی اتفاق نمی‌افتد و همین یکی از دلایل افت تحصیلی است.

این روانشناس کودک ادامه داد: به دلیل لزوم آموزش مجازی گوشی‌هایی مجهز به اینترنت را به ناچار در اختیار کودکان گذاشتیم و همین باعث شده تا آنها در معرض اطلاعاتی که مناسب با سن‌شان نیست قرار بگیرند. کودک امروز می‌تواند در فضای وب جست‌و‌جو و کنجکاوی کند و به اطلاعات مختلف دست پیدا کند. همه این موارد در تربیت کودکان تأثیرگذار است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.