محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها

آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها

  • کد خبر: ۳۱۷۸۷۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
یک روانشناس با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم بچه‌هایمان را مسئولیت‌پذیر تربیت کنیم باید ابتدا بر رشد هوش هیجانی آنها تمرکز داشته باشیم، گفت: تقویت مسئولیت‌پذیری کودکان در خانواده و مدرسه الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تقی ابوطالبی‌احمدی با اشاره به تاثیرمیزان هوش درمسئولیت‌پذیری افراد می‌گوید: انسان مسئولیت‌پذیر کسی است که از نظر هوش هیجانی متوسط به بالا یعنی IQ ۱۰۰ به بالا‌ست؛ بنابراین اگر می‌خواهیم بچه‌هایمان را مسئولیت‌پذیر تربیت کنیم باید ابتدا بر رشد هوش هیجانی آنها تمرکز داشته باشیم.

وی با اشاره به نقش والدین و معلمان در این زمینه می‌افزاید: غیر از توجه به ارتقای هوش هیجانی کودک، ما باید به این نکته نیز توجه کنیم که غیر از خانواده، محیط مدرسه هم در ایجاد و تقویت یک ویژگی بسیار مهم است، زیرا ما به‌عنوان معلم، کودکان را در قالب دانش‌آموز از خانواده تحویل می‌گیریم و سپس به‌عنوان شهروند به جامعه تحویل می‌دهیم؛ بنابراین از آنجایی که کودکان عملگرا هستند و طبق مشاهده یاد می‌گیرند بسیار مهم است که کودکان هم در محیط خانواده و هم در مدرسه الگو‌های مناسبی را نظاره‌گر باشند.

ابوطالبی‌احمدی با بیان این‌که اگر می‌خواهیم کودک مسئولیت‌پذیری داشته باشیم، باید مسئولیت‌پذیری را از خودمان آغاز کنیم، ادامه می‌دهد: برخی پدر و مادر‌های امروزی نسبت به گذشته با مهارت تربیتی فاصله دارند و عده زیادی از آنها در بسیاری از زمینه‌ها مثل کنترل خشم، تاب‌آوری و... دچار چالش هستند. طبیعتا در چنین شرایطی کودک نمی‌تواند متفاوت از والدین خود شود و ویژگی‌های مثبت شخصیتی را فرا بگیرد؛ بنابراین بیش از هرچیز برای داشتن فرزندانی مسئولیت‌پذیر به والدینی آگاه و آموزش‌دیده نیازمندیم و والدین خواستار هر ویژگی‌ای که در کودکان خود هستند باید ابتدا خودشان آن را دارا باشند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.