روایت بانوانی که به عشق امام هشتم (ع) به زائران مشهدالرضا خدمت رسانی می‌کنند درباره زنانی که نامشان در تاریخ جامعه پزشکی ماندگار است پیروزی تیم هندبال جوانان دختر برابر قزاقستان در مرحله مقدماتی هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی آسیا تکریم جایگاه زن در خانواده در برنامه «از مامان بگو» اسکان بیش از ۲۸ هزار نفر شب در طرح خانه‌های رضوی تجرد قطعی ۱۴ درصد از زنان بالای ۴۵ سال در کشور اما و اگر‌های مصرف مکمل ویتامین D در بارداری سبک مقتدرانه، مناسب‌ترین سبک فرزندپروری برای کنترل بددهنی کودک فعالیت موکبی در عرصه میدان شهدا ویژه دختران علاقه‌مند به سوغات رضوی نازایی، یکی از چالش‌های کلیدی در افزایش نرخ باروری پایان دور نهم سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج زنان کشور شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین
سرخط خبرها
طرزتهیه دبی چاکلت (شکلات دبی) در خانه + فیلم

طرزتهیه دبی چاکلت (شکلات دبی) در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۸۵۹۷
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
برای تهیه‌ دبی چاکلت مخصوص و ساده در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، دبی چاکلت یا شکلات دبی از شکلات‌های خاص این‌روزها است که می‌توانید برای پذیرایی‌ای خاص آن‌را آماده کنید. در ادامه طرز تهیه دبی چاکلت را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شکلات دبی

شکلات: ۴۰۰ گرم

رشته کادایف تازه: ۱۶۵ گرم

کره: ۵۵ گرم

کره پسته: ۱۲۰ گرم

روغن مایع: ۵۰ گرم

شیرعسلی: ۲۵ گرم (در صورت دلخواه)

طرز تهیه دبی چاکلت

طرزتهیه دبی چاکلت (شکلات دبی) در خانه + فیلم

ابتدا شکلات و روغن را باهم ترکیب و بن ماری کنید سپس داخل قالب مناسب بریزید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود (این مرحله را دو بار تکرار کنید.)

در مرحله بعد رشته کادایف را خرد کنید و با کره روی حرارت بگذارید تا کاملا طلایی شود.

سپس کره پسته را به رشته‌ها اضافه کنید تا یک مخلوط منسجم مانند فیلم داشته باشید.

اگر خواستید مواد لطیف‌تر باشه می‌توانید شیرعسلی هم اضافه کنید.

در آخر از مواد داخل قالب، روی شکلات‌هایی که خودشان را گرفته‌اند بریزید و دوباره روی آن را دوباره شکلات آب شده بریزید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.

پس‌از خروج از فریز، دبی چاکلت شما آماده است و می‌توانید پس‌از خروج از قالب با شکلات تلخ و خلال پسته شکلات‌ها را تزیین کنید.

 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.