طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم
سرخط خبرها
ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه از زنان در جایگاه‌های مدیریتی کشور

ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه از زنان در جایگاه‌های مدیریتی کشور

  • کد خبر: ۳۱۸۹۵۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه وقتی می‌خواهند زنان را در مناصب قرار دهند، حداکثر انتظارات را از آنان دارند، بر ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی در نخستین نشست هم افزایی، تبادل تجربیات، تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم، با طرح این پرسش که چرا نیاز است زنانی که امروز در مناصب دولتی هستند، با یکدیگر بیشتر آشنایی پیدا کنند، اظهار کرد: به دلیل ضعف شبکه‌های ارتباطی که وجود دارد افراد به اندازه کافی نمی‌توانند همدیگر را پیدا کنند و وقتی پیدا می‌کنند، شاید از یکدیگر آسیب می‌بینند.

وی با تأکید بر اینکه وقتی می‌خواهند زنان را در مناصب قرار دهند، حداکثر انتظارات را از آنان دارند، گفت: به زن‌ها که می‌رسیم بسیاری سختگیر می‌شویم و این موضوع موجب می‌شود فرصت حضور زنان کمتر باشد.

مهاجرانی اظهار کرد: حمایت زنان از یکدیگر به معنای نقد نکردن نیست بلکه منظور جلوگیری از تخریب است.

به گفته سخنگوی دولت، با وجود سهم بالای زنان در رشته‌های دانشگاهی، اما وقتی موضوع قدرت سیاسی و اجتماعی مطرح می‌شود، سهم زنان کم می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه، خاطر نشان کرد: دختران ما نیاز دارند که نمونه‌های زن موفق را ببینند و بشناسند، زیرا در حوزه‌های زیادی زنان سرآمد هستند، اما وقتی به انتخاب می‌رسیم که با قدرت در ارتباط است، سهم زنان کم می‌شود.

مهاجرانی تصریح کرد: حرفه‌ای بودن سه رکن دانش، مهارت و رفتار حرفه‌ای را شامل می‌شود و باید زنان حرفه‌ای عمل کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.