ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه از زنان در جایگاه‌های مدیریتی کشور سرپرست بخشداری مرکزی شهرستان تربت‌حیدریه منصوب شد (۹ اسفند ۱۴۰۳) مادر دانشجوی شهید محسن امیرکانیان در مشهد: سیاه‌پوش پسرم نشدم حمایت شهرداری مشهد از لایحه تحکیم و تعالی خانواده پرداختن به ابعاد مختلف سقط جنین در مستند «مهمان عزیز» کسب سهمیه المپیک زمستانی توسط بانوی ایرانی در رشته اسکی صحرانوردی پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان، از امکان صدور چک برای خانم‌های خانه‌دار تا نیاز به محضر برای بخشیدن مهریه کمبود آهن و دوره‌های قاعدگی سنگین، عامل ریزش شدید مو در زنان آیین‌های زنانه در ماه مبارک رمضان جدایی و تصور نادرست خوشبختی | طلاق، راهکاری که برخی از زنان به آن می‌اندیشند لزوم معرفی الگو‌های تربیتی متناسب با ویژگی‌های سنی کودک اثرگذاری عوامل مختلف در بلوغ زودرس کودکان و نوجوانان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید صفر علی ذاکری ابتلای ۷۱ درصد از زنان ۵۰ سال به بالا به سرطان پستان در جهان تکلیف فینالیست لیگ بسکتبال زنان، جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ مشخص می‌شود طرزتهیه دبی چاکلت (شکلات دبی) در خانه + فیلم
سرخط خبرها
ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه از زنان در جایگاه‌های مدیریتی کشور

ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه از زنان در جایگاه‌های مدیریتی کشور

  • کد خبر: ۳۱۸۹۵۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه وقتی می‌خواهند زنان را در مناصب قرار دهند، حداکثر انتظارات را از آنان دارند، بر ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی در نخستین نشست هم افزایی، تبادل تجربیات، تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم، با طرح این پرسش که چرا نیاز است زنانی که امروز در مناصب دولتی هستند، با یکدیگر بیشتر آشنایی پیدا کنند، اظهار کرد: به دلیل ضعف شبکه‌های ارتباطی که وجود دارد افراد به اندازه کافی نمی‌توانند همدیگر را پیدا کنند و وقتی پیدا می‌کنند، شاید از یکدیگر آسیب می‌بینند.

وی با تأکید بر اینکه وقتی می‌خواهند زنان را در مناصب قرار دهند، حداکثر انتظارات را از آنان دارند، گفت: به زن‌ها که می‌رسیم بسیاری سختگیر می‌شویم و این موضوع موجب می‌شود فرصت حضور زنان کمتر باشد.

مهاجرانی اظهار کرد: حمایت زنان از یکدیگر به معنای نقد نکردن نیست بلکه منظور جلوگیری از تخریب است.

به گفته سخنگوی دولت، با وجود سهم بالای زنان در رشته‌های دانشگاهی، اما وقتی موضوع قدرت سیاسی و اجتماعی مطرح می‌شود، سهم زنان کم می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت رویکرد حرفه‌ای و نگاه حمایتگرانه، خاطر نشان کرد: دختران ما نیاز دارند که نمونه‌های زن موفق را ببینند و بشناسند، زیرا در حوزه‌های زیادی زنان سرآمد هستند، اما وقتی به انتخاب می‌رسیم که با قدرت در ارتباط است، سهم زنان کم می‌شود.

مهاجرانی تصریح کرد: حرفه‌ای بودن سه رکن دانش، مهارت و رفتار حرفه‌ای را شامل می‌شود و باید زنان حرفه‌ای عمل کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.