رابطه عجیب اختلال یادگیری با مشق شب دانش آموزان زنان ایرانی، الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا ردپای فرهنگ ایرانی در مشکلات اقتصادی زنان روایت یک دهه پیگیری شورای همکاری زنان برای اصلاح قوانین اقتصادی سرزنش، سمّ روابط عاشقانه سومین قهرمانی جهان در انتظار دختر تکواندوکار ایران مظفر: نتیجه ملی‌پوشان فوتسال مقابل روسیه ارزشمند و امیدبخش بود تقدیر شجاعی از تاج در مراسم بدرقه تیم فوتسال دختران ایران فهرست نهایی تیم ملی فوتبال زنان برای تورنمنت هند اعلام شد خانم‌ها از ۴۰ سالگی ماموگرافی انجام دهند توانمندسازی و ارتقای شبکه واسطین ازدواج دانشجویی در دانشگاه‌ها آیا بارورسازی بدون رابطه زوجیت جایز است؟ تعطیلی مهدکودک‌های سازمانی در تضاد با سیاست‌های جمعیتی کشور زنان سالم پایه‌های استوار خانواده و جامعه هستند مدال نقره روئینگ آسیا به نوروزی رسید معرفی عوامل مؤثر در  چروک‌شدن پارچه‌ها و راهکار‌های رفع آن بازی، فرصتی برای یادگیری و رشد کودک در تمام جنبه‌ها تربیت کودک، وظیفه‌ای مقدس و مشترک میان خانواده و مدرسه استقبال خانواده‌های مناطق کم‌برخوردار مشهد از اجرای طرح «باشگاه همسران مشهدی»
سرخط خبرها
کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

  • کد خبر: ۳۲۱۱۳۰
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
به گفته معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، علاوه بر اینکه کمبود یُد می‌تواند یکی از علل بارداری پرخطر در زنان شود، این کمبود منجر به تولد نوزاد با هوش پایین‌تر نیز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه جوادی با اشاره به اینکه ید خواص زیادی برای بدن دارد و مصرف آن برای حفظ سلامتی ضروری است و در این میان این ماده معدنی به وفور در نمک یددار یافت می‌شود، اظهار کرد: زنان باردار به میزان بیشتری از ید نیاز دارند، زیرا مصرف ید با رشد مغز جنین رابطه مستقیمی دارد و مطالعاتی که در این خصوص انجام شده نشان می‌دهد که کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری با کمبود ید مواجه بوده‌اند، به طور معمول با ضریب IQ و هوش پایین‌تری متولد می‌شوند.

وی تصریح کرد: خستگی و ضعف، ورم در ناحیه گردن، ریزش مو، مشکل در یادگیری و احساس سردی بیش از حد معمول از جمله علائم کمبود ید در بدن است.

معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نمک یددار، ماهی، ماست، شیر، پنیر، تخم‌مرغ، میگو و غذا‌های دریایی منابع غنی از ید هستند و پس از آن منابع گیاهی، حاوی ید است و توصیه می‌شود که در رژیم غذایی خانواده‌ها قرار گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.