درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین
سرخط خبرها
کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر

  • کد خبر: ۳۲۱۱۳۰
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
به گفته معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، علاوه بر اینکه کمبود یُد می‌تواند یکی از علل بارداری پرخطر در زنان شود، این کمبود منجر به تولد نوزاد با هوش پایین‌تر نیز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه جوادی با اشاره به اینکه ید خواص زیادی برای بدن دارد و مصرف آن برای حفظ سلامتی ضروری است و در این میان این ماده معدنی به وفور در نمک یددار یافت می‌شود، اظهار کرد: زنان باردار به میزان بیشتری از ید نیاز دارند، زیرا مصرف ید با رشد مغز جنین رابطه مستقیمی دارد و مطالعاتی که در این خصوص انجام شده نشان می‌دهد که کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری با کمبود ید مواجه بوده‌اند، به طور معمول با ضریب IQ و هوش پایین‌تری متولد می‌شوند.

وی تصریح کرد: خستگی و ضعف، ورم در ناحیه گردن، ریزش مو، مشکل در یادگیری و احساس سردی بیش از حد معمول از جمله علائم کمبود ید در بدن است.

معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نمک یددار، ماهی، ماست، شیر، پنیر، تخم‌مرغ، میگو و غذا‌های دریایی منابع غنی از ید هستند و پس از آن منابع گیاهی، حاوی ید است و توصیه می‌شود که در رژیم غذایی خانواده‌ها قرار گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.