لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور بررسی نقش دختران ایرانی در دیپلماسی عمومی مشارکت ۲۰ درصدی زنان خراسان شمالی در فعالیت‌های اقتصادی این استان برگزاری برنامه‌های متنوع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴ ویژه بانوان دانشگاهی برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس «خانواده ایرانی» با هدف پاسداشت ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و تاریخی نهاد خانواده استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی صبر و بردباری والدین، از ارکان مهم در تربیت کودکان بیش‌فعال معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی
سرخط خبرها
لزوم پرهیز از سفر‌های طولانی و پراسترس در ۳ ماهه اول بارداری

لزوم پرهیز از سفر‌های طولانی و پراسترس در ۳ ماهه اول بارداری

  • کد خبر: ۳۲۳۳۳۷
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
یک متخصص زنان و زایمان گفت: سه ماهه اول بارداری معمولاً با علائمی مانند خستگی و تهوع همراه است، خطر سقط جنین در این مرحله بیشتر است. بنابراین، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که در سه ماهه اول از سفر‌های طولانی و پراسترس خودداری شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم‌السادات موسوی با اشاره به اینکه بانوان باردار نسبت به ضربه‌ها حساس‌تر هستند و حتی ضربه‌ای نه چندان جدی می‌تواند دردسرساز شود و اگر اتفاقاتی مانند ترمز‌های ناگهانی، وجود دست‌انداز‌ها و خدایی ناکرده تصادفات را هم در نظر بگیرید متوجه خواهید شد که منطقی است در این شرایط از سفر‌های طولانی صرف‌نظر کنید، اظهار کرد: برای مسافرت‌های با مسافت کم پس از یک ساعت رانندگی پیاده شوید و قدم بزنید تا خطرات ذکر شده رخ ندهد. سفر کردن حتی با هواپیما هم در هفته‌های آخر بارداری به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بهترین وسیله برای سفر در این ایام قطار است که امکان قدم زدن در آن وجود دارد، البته باز هم در مسافت طولانی احتمال تکان و ضربه‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه برای سفر در دوران بارداری زمان مناسب را انتخاب کنید، بیان کرد: سه ماهه اول بارداری معمولاً با علائمی مانند خستگی و تهوع همراه است. این دوره همچنین زمان حساسی برای رشد جنین است و خطر سقط جنین در این مرحله بیشتر است. بنابراین، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که در سه ماهه اول از سفر‌های طولانی و پراسترس خودداری شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: سه ماهه دوم بارداری اغلب بهترین زمان برای سفر است. در این دوره، علائم اولیه بارداری مانند تهوع کاهش می‌یابد و انرژی فرد بیشتر است. همچنین، خطر سقط جنین در این مرحله کمتر است و شکم هنوز به اندازه‌ای بزرگ نشده که حرکت را سخت کند.

موسوی تاکید کرد: در سه ماهه سوم، به دلیل افزایش وزن و بزرگ شدن شکم، سفر ممکن است سخت و خسته‌کننده باشد. خطر زایمان زودرس نیز در این دوره افزایش می‌یابد. بنابراین، بهتر است از سفر‌های طولانی در این مرحله خودداری شود، مگر اینکه ضروری و با تأیید پزشک همراه باشد.

این متخصص زنان و زایمان یاداور شد: قبل از برنامه‌ریزی برای سفر، حتماً با پزشک‌تان مشورت کنید. پزشک می‌تواند با توجه به شرایط خاص شما، مانند سابقه پزشکی، وضعیت بارداری و هرگونه عارضه احتمالی، توصیه‌های لازم را ارائه دهد. اگر بارداری شما پرخطر است یا عوارضی مانند فشار خون بالا، دیابت بارداری یا خطر زایمان زودرس دارید، ممکن است پزشک توصیه کند از سفر خودداری کنید.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.