اعضای بدن الهام گلناری، بانوی فوتسالیست تویسرکان اهدا می‌شود تجلیل از بانوان مقاومت کشور‌های اسلامی در مشهد (۳ فروردین ۱۴۰۴) نقش مؤثر مادر در حلقه وصل ایمان و خودسازی در محیط خانه وزیر کشور: انتصاب فرمانداران زن ادامه دارد لزوم پرهیز از سفر‌های طولانی و پراسترس در ۳ ماهه اول بارداری پرداخت ۲۰۳ همت وام ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۳ تغذیه و ورزش، عوامل اثرگذار در کاهش افسردگی پس از زایمان لقب «بانوی اول فیزیک» عنوان کدام بانوی چینی است؟ تیم فوتبال بانوان خاتون بم از صعود به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان زنان آسیا بازماند انعکاس زیبایی‌های قرآن کریم در زندگی یک بانوی معلم و شاگردانش با انجام یک تحقیق درسی ساده معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور استفاده از ادویه در غذای کمکی کودک از چه سنی باید باشد؟ فواید مصرف طالبی برای زنان چیست؟ تسکین درد‌های دوره قاعدگی با مصرف زیره سیاه از پهن کردن سفره‌هایی با نان محلی تا نذر آب و خرما در شب‌های قدر احتمال افزایش زایمان زودهنگام با تزریق بوتاکس و ژل در دوران بارداری
سرخط خبرها
عنوان «نایب‌رئیس کمیته توسعه راگبی آسیا» به یک زن ایرانی رسید

عنوان «نایب‌رئیس کمیته توسعه راگبی آسیا» به یک زن ایرانی رسید

  • کد خبر: ۳۲۱۷۰۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
«ناهید بیارجمندی» از فعالان برجسته در زمینه راگبی و پیشرو در توسعه این ورزش در آسیا است که به‌تازگی به عنوان «نایب‌رئیس کمیته توسعه راگبی آسیا» انتخاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناهید بیارجمندی، فعال برجسته در زمینه راگبی و پیشرو در توسعه این ورزش در آسیا، به عنوان نایب رئیس اول کمیته توسعه راگبی آسیا برای دوره ۲۰۲۵-۲۰۲۸ انتخاب شد. این انتخاب نشان‌دهنده جایگاه ویژه ناهید بیارجمندی در ورزش راگبی آسیا است که به واسطه فعالیت‌های پربار و کارنامه درخشان خود در این زمینه به دست آمده است.

بیارجمندی سابقه همکاری گسترده در کمیته‌های مختلف راگبی آسیا را در کارنامه دارد. وی از جمله اعضای کمیته اجرایی راگبی آسیا در دوره ۲۰۲۱-۲۰۲۴، رئیس کمیته برابری جنسیتی این فدراسیون، عضو کمیته اداری و مالی و همچنین نایب رئیس اول کمیته بانوان راگبی آسیا در سال ۲۰۲۰ بوده است. علاوه بر این، بیارجمندی در سال ۲۰۱۹ به عنوان یکی از زنان تاثیرگذار راگبی آسیا شناخته شد و از سوی فدراسیون جهانی راگبی نیز به عنوان یکی از ۱۵ زن تاثیرگذار در دنیای راگبی معرفی گردید.

فعالیت‌های بیارجمندی به طور خاص در ایران نیز قابل توجه است. وی به عنوان رئیس کمیته توسعه بانوان ایران بین سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در گسترش و ارتقاء سطح راگبی زنان در ایران نقش داشته است. همچنین، بیارجمندی مربیگری بین‌المللی در سطوح مختلف راگبی و بدنسازی راگبی را دارا بوده و به عنوان مدرس بین‌المللی مربیگری راگبی نیز فعالیت می‌کند.

انتخاب بیارجمندی به عنوان نایب رئیس اول کمیته توسعه راگبی آسیا، گامی دیگر در جهت پیشرفت و ارتقاء جایگاه زنان در ورزش‌های آسیایی و جهانی به شمار می‌رود.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.