حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
هزینه مهدکودک به مادران شاغل پرداخت می‌شود | بخش خصوصی از قانون دورکاری والدین در تعطیلی مدارس پیروی نمی‌کند

هزینه مهدکودک به مادران شاغل پرداخت می‌شود | بخش خصوصی از قانون دورکاری والدین در تعطیلی مدارس پیروی نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۲۱۷۹۷
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به قوانین حمایتی از پدران و مادران شاغل در دولت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر قانونی داریم که به پدران و مادران شاغل اجازه می‌دهد در صورت تعطیلی مدارس، یکی از آنها از دورکاری استفاده کند. این قانون تنها در بخش دولتی اجرایی است و بخش خصوصی از آن پیروی نمی‌کند، در حالی که روند غالب به سمت بخش خصوصی است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه‌ای به ریاست زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با حضور پژوهشگران حوزه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از جمله دکتر لیلا سادات زعفرانچی و دکتر آذر اسدی برگزار شد. در این نشست، یافته‌های دو پژوهش «تحولات آینده بازار کار زنان ایران» و «فراتحلیل نظام مسائل زنان» مورد بررسی قرار گرفت.

هدف از این جلسه، بررسی نتایج پژوهش‌ها با توجه به بند ب ماده ۸۰ قانون برنامه هفتم توسعه کشور بود. در این نشست، بحث‌های اصلی پیرامون آینده‌نگاری کار و اشتغال بانوان و تحلیل مسائل زنان در ایران صورت گرفت.

زهرا بهروزآذر نیز در ادامه افزود: ما در حال پیشبرد مواد ۷۹، ۸۰ و ۸۱ قانون برنامه هفتم توسعه هستیم و باید تلاش کنیم تا ۲۵ درصد مهارت‌های شغلی زنان افزایش یابد. در این راستا، در حال شناسایی حوزه‌هایی هستیم که بتوانیم این اهداف را محقق کنیم.

وی همچنین به اهمیت توازن کار و زندگی اشاره کرده و گفت: در اصلاحات قانونی، با وزارت کار درباره توازن کار و زندگی گفت‌و‌گو کرده‌ایم. یکی از پیشنهادات این است که این موضوع در قالب آیین‌نامه‌های اجرایی پیش برده شود.

بهروزآذر در ادامه به قوانین حمایتی از پدران و مادران شاغل در دولت اشاره کرد و افزود: در حال حاضر قانونی داریم که به پدران و مادران شاغل اجازه می‌دهد در صورت تعطیلی مدارس، یکی از آنها از دورکاری استفاده کند. این قانون تنها در بخش دولتی اجرایی است و بخش خصوصی از آن پیروی نمی‌کند، در حالی که روند غالب به سمت بخش خصوصی است.

وی همچنین به مشکلات موجود در حوزه مهدکودک‌ها اشاره کرد و گفت: در دولت موفق شدیم تکلیف کنیم که باید به مادران کمک شود تا هزینه‌های مهدکودک را دریافت کنند یا فضایی در ساختمان‌ها به مهدکودک‌ها اختصاص داده شود، اما برای بخش خصوصی هیچ حمایتی در نظر گرفته نشده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تعیین مشوق‌های مرتبط با مشاغل خانواده‌محور اشاره کرده و افزود: ما کارگروهی تشکیل داده‌ایم و در حال بررسی حمایت از کسب و کار‌های خانواده‌محور و خانواده‌یار در شهرک‌های صنعتی هستیم.

بهروزآذر تأکید کرد: باور داریم که در اتاق‌های بسته و پشت میز نمی‌توان تصمیم‌گیری کرد و باید از ظرفیت نخبگان، دانشگاه‌ها و فضای گفت‌و‌گو برای پیشبرد این اهداف استفاده کنیم. امیدواریم با همکاری شما، بتوانیم آینده بهتری برای زنان ایران بسازیم.

اسدی، پژوهشگر حاضر در جلسه، به تنوع و پیچیدگی مسائل زنان در ایران اشاره کرد و افزود که این مسائل با وجود تفاوت‌ها، می‌توانند با یک تفکر واحد توضیح داده شوند.

لیلا سادات زعفرانچی نیز بر اهمیت تحولات در بازار کار زنان و تأثیر آن بر نقش زنان در خانواده تأکید کرد و گفت: در راستای تحقق بند ۳ ماده ۸۰ قانون برنامه هفتم توسعه، باید مقررات و سازوکار‌های اجرایی برنامه اشتغال زنان با رعایت نقش آنها در خانواده به دقت طراحی شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.