پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری اردیبهشت‌ماه آغاز شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز ارزان شد ۳۰۰ هزار مسکن طی ۳ سال برای کارگران ساخته می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | ازسرگیری افزایش قیمت طلا در بازار جهانی یک پیش‌بینی مهم از روند کاهش نرخ دلار | کف قیمت دلار مشخص شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) ماجرای توقف پرداخت سود سهام عدالت متوفیان چه بود؟ | آمار فوتی‌ها کمتر شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | روند ریزش متوقف شد؟ اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه ۱۴۰۴ برای ۷ دهک ادامه دارد یک کارشناس اقتصادی: چاره بسیاری از مشکلات کشور، مذاکره نیست | مذاکره خوب مشروط به تأمین منافع ما است، نه دشمن! ریزش شدید قیمت خودرو‌های خارجی برای دومین روز متوالی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۷ تا ۳۵ میلیونی ۱۵۱ هزار نفر از سود سهام عدالت بی‌نصیب ماندند ریبیت فارکس و نحوه دریافت آن (Forex CashBack) - کش بک در فارکس چیست؟ امروز حراج شمش طلا برگزار می‌شود (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات تداوم سبزپوشی بورس با رشد ۶۲ هزار واحدی شاخص | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاربرد‌های بلبرینگ سوزنی در صنعت سقف برداشت از خودپرداز‌ها بالاخره افزایش یافت زمان شرکت در عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «وپایا» چقدر نقدینگی نیاز است؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد دوباره دلار به کانال ۸۸ هزار تومان ریزش قیمت طلا متوقف شد | رشد بیش از ۲۶۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) یک تحلیلگر اقتصادی: نرخ دلار با هر اتفاقی کمتر از ۷۰ هزار تومان نخواهد شد قیمت امروز درهم به تومان (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول آغاز مرحله جدید ثبت نام محصولات ایران خودرو از روز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات جدیدترین قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت جهانی نفت کاهش یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیگیری یک طرح برای خانه‌دارشدن کم‌برخورد‌ارها قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | نوبرانه ملون چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: در صورت تأیید و ابلاغ مصوبه کاهش ساعت کاری، همه واحد‌ها موظف به اجرای آن هستند

  • کد خبر: ۳۲۲۲۹۴
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
  • ۱۰
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: در صورت تأیید و ابلاغ مصوبه کاهش ساعت کاری، همه واحد‌ها موظف به اجرای آن هستند
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هنگامی که این قانون به تایید شورای نگهبان برسد و به عنوان قانون کار به دستگاه‌ها ارجاع داده شود، همه واحد‌های خصوصی و دولتی باید این قانون را رعایت کنند و موظف هستند این ساعت کاری را پیگیری کنند. البته ما همیشه مشاهده می‌کنیم این تخلفات در بسیاری از حوزه‌ها اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مقصودی درباره این‌که در جریان تعطیلی‌های همین چندوقت اخیر هم شاهد بودیم بخش خصوصی آن را اجرایی نمی‌کرد؛ چه تضمین و نظارتی بر این بخش وجود دارد که مطابق قانون جدید تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کاری را اجرا کند، عنوان کرد: این قانون جزئیاتی دارد و در کمیسیون اجتماعی حتما دیده شده است. منتها هنگامی که این قانون به تایید شورای نگهبان برسد و به عنوان قانون کار به دستگاه‌ها ارجاع داده شود، همه واحد‌های خصوصی و دولتی باید این قانون را رعایت کنند و موظف هستند این ساعت کاری را پیگیری کنند. البته ما همیشه مشاهده می‌کنیم این تخلفات در بسیاری از حوزه‌ها اتفاق می‌افتد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی با اشاره به توافق میان کارگر و کارفرما برای اجرایی شدن قانون جدید کاهش ساعت کاری، بیان کرد: بعضی وقت‌ها کارگر و کارفرما بین خودشان یک رضایتمندی ایجاد می‌کنند و خودشان تعیین می‌کنند که شرایط‌شان چیست. حال دیگر یا از وجود کارگر سواستفاده می‌کنند یا این‌که کارگر با رضایت خودش می‌رود، مسئله دیگری است. ولی چیزی که هست رعایت این قانون هم برای همه هم زیباست و هم مفید است و هم به نفع همه خواهد بود.

وی درباره این‌که افزایش تعطیلی‌ها در آخر هفته برای این که بود فاصله روز‌های تعطیل ما با دنیا کمتر شود تا در بخش‌های اقتصادی شاهد تغییراتی باشیم، برای همین روز شنبه مطرح شد، اما در نهایت تعطیلی روز پنجشنبه به تصویب رسید، اظهار داشت: اگر شنبه تعطیل می‌شد، بسیار خوب می‌شد. اما در بحث تعطیلی شنبه‌ها یا تعطیل نبودن پنجشنبه یک مشکلاتی داریم.

این عضو کمیسیون اقتصادی یادآورد شد: بین پنجشنبه و شنبه باور، اعتقادات و رسم و رسومات و آئین ما می‌گوید پنجشنبه‌ها تعطیل باشد. چون روز‌های پنجشنبه را سال‌های سال است برای مراسمات خودمان گذاشته‌ایم. روز پنجشنبه را هم برای عروسی‌ها، مراسم خاکسپاری و این موارد گذاشته‌ایم و روز پنجشنبه، چون شب جمعه است به لحاظ اعتقادی برای ما خاص است. اعتقاد و فرهنگ ما این را می‌گوید و اصلا با فرهنگ ما و با مبادی دینی ما عجین شده است بنابراین بهتر بود پنجشنبه‌ها تعطیل شود و خودمان هم از این جهت راغب‌تر بودیم، اما از آن جهت که دنیا شنبه‌ها تعطیل هستند به نوعی ارتباطات ما سخت می‌شد، اما مجلس تصمیم گرفت پنجشنبه‌ها تعطیل باشد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
0
11
وقتی در سالهای اخیر، افزایش نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده و قدرت خرید آنها بسیار کاهش یافته و باعث شده بسیاری از کارمندان زیر خط فقر قرار بگیرند و وقتی سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی افزایش یافته و ضریب ناامیدی بین کارکنان بالا رفته و برای پرداخت حقوق واقعی کارکنان، محدودیت بودجه وجود دارد، تنها راه جبران این همه مصیبت، فقط کاهش 4 ساعت کاری در هفته از طریق تعطیلی پنجشنبه ها است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
0
11
کارگران به همین تعطیلی موجود قانع هستند اجحاف در حق کارگران از سوی کارفرمایان بخش خصوصی است که متناسب به نرخ تورم حقوق ما را افزایش نمی دهند قراردادهای بدون تاریخ تنظیم می کنند تا هر موقع که بخواهند کارگر را اخراج کنند.ما را از دست آنها نجات دهید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
10
از سال 1396 تا 1403 افزایش حقوق کارگران همیشه بیشتر از کارمندان بوده به عنوان مثال: سال 1400 کارمند 20درصد و کارگر 39 درصد؛ سال 1401 کارمند 20 درصد و کارگر 57 درصد؛ سال1402 کارمند 25درصد و کارگر 27درصد؛ سال 1403 کارمند 20 درصد و کارگر 35 درصد؛ سال 1404 کارمند 20درصد و کارگر 45 درصد. اما باز بخش کارگری ناله میکنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
10
حضرت امام خمینی (ره) فرموده اند مجلس در راس امور است. وقتی شورای عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبه مجلس و شورای نگهبان درباره تعطیلی پنجشنبه ها ایراد وارد می کند آیا میتوان گفت الان هم مجلس در راس امور است؟!!! واقعا متاسفیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
0
10
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مجلس شورای اسلامی و مصوبه شورای نگهبان در خصوص تعطیلی پنجشنبه ها را ابطال کرده است آیا کارکنان تهرانی همچنان پنجشنبه ها تعطیل و کارکنان شهرستانی تعطیل نخواهد شد؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
0
10
طبق مفاد قانون اساسی، برای تصویب یک قانون به تایید هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیازی نیست و نظر مجمع صرفا مشورتی است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
8
از دیدگاه علم روانشناسی سازمانی، تعطیلی دو روز آخر هفته به سیستم اعصاب و روان انسان فرصت لازم را برای تنش زدایی و کاهش استرس شغلی فراهم می‌کند. شروع ساعت کاری از ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر با ارگانیزم و متابولیسم سیستم عصبی انسان ساز گارتر است این شرایط باعث افزایش روحیه، انگیزه و خلاقیت شغلی کارکنان شده و موجب افزایش بهره وری و کارایی می‌گردد. بنابراین تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کاری و تنظیم ساعت کار کارکنان از ۷ تا ۳ ظهر به نفع کارفرمایان خواهد بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
0
8
اصرار بعضی مسئولان در این شرایط حساس کشور به ناامید کردن و کاهش روحیه کارکنان و مردم برای چیست؟ از نمک به زخم کارکنان ریختن و ایجاد شکاف بین ملت و حاکمیت بجز دشمن چه کسی سود می‌برد؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
0
7
آیا عدم تایید مصوبه مجلس شورای اسلامی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام، باعث تزلزل جمهوریت نظام و شروع خودکامگی در کشور نخواهد شد؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
0
2
اگر تعطیلی پنجشنبه‌ها به کشور آسیب می‌رساند چرا در طی ۱۷ سال گذشته که تهران به عنوان مرکز مبادلات اقتصادی و تجاری کشور تعطیل بوده است هیچکدام از اقتصاددانان و فعالان اقتصادی درمورد لغو تعطیلی تهران هیچ صحبتی نداشته اند. آیا اقتصاد و تجارت کشور در خاش، قم ، شهرکرد و یا دیگر شهرستان ها متمرکز است؟ بنابراین مخالفین تعطیلی پنجشنبه‌ها فقط بهانه گیری می‌کنند مخصوصا که تعطیلی پنجشنبه‌ها مشمول دستگاهای اقتصادی مثل گمرگ و بانک ها نیست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->