معرفی راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات بینایی توسط والدین ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حیدر آرام جو بازگشت رؤیا نونهالی به تلویزیون| سریال «روشنایی شب» برای پخش از رسانه ملی تولید می‌شود ترجمه کتاب «تب ناتمام» به زبان روسی| وقتی از زندگی شهید به روایت مادر استقبال می‌شود برگزاری بیست‌ویکمین دوره اعتکاف ویژه مادر و دختر در مساجد کشور فرزندآوری، عامل تقویت پیوند عاطفی در زندگی زوجین سیاست‌های ارتقای سلامت زنان بازنگری می‌شود هشدار درباره سردی روابط زوجین؛ وقتی حضور فیزیکی بدون حضور عاطفی کافی نیست لاجوردی: قانون عفاف و حجاب باید تعیین تکلیف شود مامان‌های مدرسه‌ای | راهکار‌هایی برای مادرانی که فرزند مدرسه‌ای دارند سحرِ آب | بانوی روشندلی که با «قورباغه طلایی» مدال‌ها را درو می‌کند نتایج یازدهمین قرعه‌کشی ایران خودرو مادران اعلام شد+جزییات «ابریشم‌باف»، روایتی زنانه از حماسه نوغان در سایه خورشید هشتم هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان برگزار شد| پیروزی نماینده مشهد برابر تیم فرآور شریف سبز آشنایی با فواید مصرف کلم بروکلی برای سلامت بانوان آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در جام ملت‌های آسیا از ۷ دی ماه ۱۴۰۴ افزایش خطر زایمان زودرس با وزن گیری کمتر از حد انتظار در دوران بارداری ناکامی هیات فوتبال خراسان رضوی در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان
سرخط خبرها
طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۵۰
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ پیراشکی مرغ مخصوص در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه پیراشکی مرغ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ماست: ۱/۲ لیوان
جوش شیرین: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
آرد: ۳ لیوان

مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی

سینه مرغ: یک عدد
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز داغ: یک عدد
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ابتدا جوش شیرین را به ماست اضافه کنید تا عمل بیاید.

تخم مرغ، روغن مایع را باهم مخلوط کنید و به ماست عمل آمده اضافه کنید.

سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

نکته: آرد را تا جایی اضافه کنید که مانند فیلم خمیری نرم بدست آید.

سه الی چهار ساعت به خمیر استراحت بدهید.

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ

سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید.

پیاز‌ها و قارچ‌ها را جداگانه سرخ کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.

ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

نکته: مواد میانی پیراشکی، موقع پیچیدن پیراشکی باید کاملا سرد باشند.

پیچیدن پیراشکی‌ها

خمیر ورز آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. (این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی میدهد.)

سپس هر قسمت را روی سطح کار بذارید و با وردنه صاف کنید تا کاملا باید نازک شوند.

از مواد میانی پیراشکی ، وسط خمیر بگذارید و مطابق فیلم شروع به پیچیدن پیراشکی‌ها کنید.

در ادامه پیراشکی‌ها را داخل روغن داغ و غوطه‌ور را سرخ کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.