درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور بررسی نقش دختران ایرانی در دیپلماسی عمومی
سرخط خبرها
طرز تهیه سالاد روسی مخصوص + فیلم

طرز تهیه سالاد روسی مخصوص + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۶۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ سالاد روسی مخصوص و خوش‌طعم در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه سالاد روسی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد روسی

سیب زمینی آبپز: ۲ عدد متوسط
سوسیس: ۱ عدد کوچیک
هویج پخته: به مقدار دلخواه
ذرت پخته: به مقدار دلخواه
خیارشور: ۲ عدد
سس مایونز: به مقدار دلخواه
ماست چکیده: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد روسی

دستور پخت این سالاد بسیار ساده است، ابتدا سیب زمینی و هویج را بپزید.

سپس سیب زمینی، سوسیس، هویج و خیارشور را در ظرف مخصوص خرد کنید و ذرت و ادویه را به آن‌ها اضافه کنید.

در آخر سس مایونز و ماست چکیده را به اندازه دلخواه که مواد با هم مخلوط و منسجم شوند اضافه کنید. همچنین استفاده از شوید در این سالاد طعمی خاص را برای شما ایجاد می‌کند.

داخل ظرف مدنظر بریزید و سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.