پیچیده شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از ازدواج زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه
سرخط خبرها
طرز تهیه سالاد روسی مخصوص + فیلم

طرز تهیه سالاد روسی مخصوص + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۶۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ سالاد روسی مخصوص و خوش‌طعم در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه سالاد روسی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد روسی

سیب زمینی آبپز: ۲ عدد متوسط
سوسیس: ۱ عدد کوچیک
هویج پخته: به مقدار دلخواه
ذرت پخته: به مقدار دلخواه
خیارشور: ۲ عدد
سس مایونز: به مقدار دلخواه
ماست چکیده: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد روسی

دستور پخت این سالاد بسیار ساده است، ابتدا سیب زمینی و هویج را بپزید.

سپس سیب زمینی، سوسیس، هویج و خیارشور را در ظرف مخصوص خرد کنید و ذرت و ادویه را به آن‌ها اضافه کنید.

در آخر سس مایونز و ماست چکیده را به اندازه دلخواه که مواد با هم مخلوط و منسجم شوند اضافه کنید. همچنین استفاده از شوید در این سالاد طعمی خاص را برای شما ایجاد می‌کند.

داخل ظرف مدنظر بریزید و سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.