اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
انعکاس زیبایی‌های قرآن کریم در زندگی یک بانوی معلم و شاگردانش با انجام یک تحقیق درسی ساده

انعکاس زیبایی‌های قرآن کریم در زندگی یک بانوی معلم و شاگردانش با انجام یک تحقیق درسی ساده

  • کد خبر: ۳۲۳۲۶۶
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
یک معلم مدرسه و استاد قرآن دانشگاه آزاد مشهد، برایمان از ایده‌ای می‌گوید که پنجره جدیدی برای تماشای زیبایی‌های قرآن به روی او و شاگردانش باز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهره معاونی اظهار کرد: یکی از سحر‌های ماه مبارک رمضان، وقتی قرآن را باز کردم، موضوعی که از مدت‌ها قبل فکرم را مشغول کرده بود، دوباره در ذهنم تداعی شد. سراغ گوشی تلفن همراهم رفتم و در گروه کلاسی‌مان برای دانشجویانم نوشتم: ما معتقدیم یکی از جلوه‌های اعجاز قرآن، اعجاز علمی آن است. همیشه برای من جالب بود بدانم آیا در قرآن که کامل‌ترین کتاب هدایت انسان است، درباره رشته‌های مختلفی که امروز در دانشگاه تدریس می‌شود هم صحبت شده؟ مثلا آیا می‌شود سراغ رشته‌هایی مثل میکروبیولوژی و ژنتیک و مفاهیمی مثل دی‌ان‌ای را هم در قرآن گرفت؟

وی ادامه داد: مطرح کردن این موضوع، کافی بود که بچه‌ها هم یکی‌یکی وارد بحث شوند و نظرشان را بنویسند. معلوم بود ماجرا برای آنها هم جذاب شده. اینطور بود که در پایان آن گفت‌وگوی مجازی، یک تصمیم دسته‌جمعی گرفتیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: آن روز قرار گذاشتیم هرکدام از بچه‌ها تحقیق کند و ببیند قرآن درباره رشته تحصیلی‌اش چه گفته. اصلا بررسی کند آیا نکته‌ای مرتبط با رشته تحصیلی‌اش در قرآن آمده یا نه؛ و این تصمیم گروهی، حال و هوای دیگری به کلاس ما داد.

معاونی با اشاره به اینکه واحد درسی «انس با قرآن»، یکی از واحد‌های عمومی در دانشگاه آزاد محسوب می‌شود و به همین دلیل، دانشجویان از رشته‌های مختلف در آن شرکت دارند، اضافه کرد: به طور کلی، اساس کار ما در این کلاس، آشنایی دانشجویان با روخوانی و روانخوانی قرآن است. این بار، اما فرصتی پیش آمده بود که عمیق‌تر به قرآن نگاه کنیم. موضوع تحقیق که مورد توافق جمع قرار گرفت، گفتم: می‌توانید از تمام امکانات و ابزار جست‌و‌جو ازجمله هوش مصنوعی، سایت‌های اینترنتی و کانال‌های تخصصی فضای مجازی برای این کار کمک بگیرید.

وی تاکید کرد: هدف من این بود که دانشجویان با یک سؤال به قرآن مراجعه و به شکل هدفمند در آیات آن، جست‌و‌جو کنند. این اتفاق افتاد و نتیجه، جذاب‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردیم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.