مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟
سرخط خبرها
انعکاس زیبایی‌های قرآن کریم در زندگی یک بانوی معلم و شاگردانش با انجام یک تحقیق درسی ساده

انعکاس زیبایی‌های قرآن کریم در زندگی یک بانوی معلم و شاگردانش با انجام یک تحقیق درسی ساده

  • کد خبر: ۳۲۳۲۶۶
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
یک معلم مدرسه و استاد قرآن دانشگاه آزاد مشهد، برایمان از ایده‌ای می‌گوید که پنجره جدیدی برای تماشای زیبایی‌های قرآن به روی او و شاگردانش باز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهره معاونی اظهار کرد: یکی از سحر‌های ماه مبارک رمضان، وقتی قرآن را باز کردم، موضوعی که از مدت‌ها قبل فکرم را مشغول کرده بود، دوباره در ذهنم تداعی شد. سراغ گوشی تلفن همراهم رفتم و در گروه کلاسی‌مان برای دانشجویانم نوشتم: ما معتقدیم یکی از جلوه‌های اعجاز قرآن، اعجاز علمی آن است. همیشه برای من جالب بود بدانم آیا در قرآن که کامل‌ترین کتاب هدایت انسان است، درباره رشته‌های مختلفی که امروز در دانشگاه تدریس می‌شود هم صحبت شده؟ مثلا آیا می‌شود سراغ رشته‌هایی مثل میکروبیولوژی و ژنتیک و مفاهیمی مثل دی‌ان‌ای را هم در قرآن گرفت؟

وی ادامه داد: مطرح کردن این موضوع، کافی بود که بچه‌ها هم یکی‌یکی وارد بحث شوند و نظرشان را بنویسند. معلوم بود ماجرا برای آنها هم جذاب شده. اینطور بود که در پایان آن گفت‌وگوی مجازی، یک تصمیم دسته‌جمعی گرفتیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: آن روز قرار گذاشتیم هرکدام از بچه‌ها تحقیق کند و ببیند قرآن درباره رشته تحصیلی‌اش چه گفته. اصلا بررسی کند آیا نکته‌ای مرتبط با رشته تحصیلی‌اش در قرآن آمده یا نه؛ و این تصمیم گروهی، حال و هوای دیگری به کلاس ما داد.

معاونی با اشاره به اینکه واحد درسی «انس با قرآن»، یکی از واحد‌های عمومی در دانشگاه آزاد محسوب می‌شود و به همین دلیل، دانشجویان از رشته‌های مختلف در آن شرکت دارند، اضافه کرد: به طور کلی، اساس کار ما در این کلاس، آشنایی دانشجویان با روخوانی و روانخوانی قرآن است. این بار، اما فرصتی پیش آمده بود که عمیق‌تر به قرآن نگاه کنیم. موضوع تحقیق که مورد توافق جمع قرار گرفت، گفتم: می‌توانید از تمام امکانات و ابزار جست‌و‌جو ازجمله هوش مصنوعی، سایت‌های اینترنتی و کانال‌های تخصصی فضای مجازی برای این کار کمک بگیرید.

وی تاکید کرد: هدف من این بود که دانشجویان با یک سؤال به قرآن مراجعه و به شکل هدفمند در آیات آن، جست‌و‌جو کنند. این اتفاق افتاد و نتیجه، جذاب‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردیم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.