اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق»

روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق»

  • کد خبر: ۳۲۳۵۰۳
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
کتاب «بانوی عاشق» که به روایت سبک زندگی، علایق و خواسته‌های خدیجه کبری (س) پرداخته است، با استقبال علاقمندان مواجه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «بانوی عاشق»، سرگذشت بانوی کریمه اسلام، خدیجه کبری (س)، به قلم اعظم بروجردی و به همت انتشارات کتاب جمکران، همزمان با سالروز وفات ایشان به چاپ پنجم رسید.

زندگی این بانوی بزرگوار، از همان لحظه که جز به عشق نورانی رسول خدا دل نبست، دستخوش تحولی عظیم شد. گرچه خدیجه کبری (س)، در سراسر زندگی کوتاه و مؤمنانه‌اش جز به خیرخواهی رسول خدا (ص) قدمی نگذاشت، اما این قلب مومن و پر از باور بانو بود که جز از یاد خدا لبریز نبود.

کتاب «بانوی عاشق» می‌خواهد تصویری دلپذیر و درست از بانوی یگانه اسلام برایمان به جای بگذارد. تصویری که در زمانه ما جایگاه ویژه‌ای دارد، در دنیایی که حتی گذاشتن اسم «خدیجه» روی دخترانمان کار سختی شده، آشنایی با سبک زندگی، علایق و خواسته‌های این بانو، مسیر تازه‌ای از تفکر را به روی مخاطب باز می‌کند. مسیری که خانم اعظم بروجردی از رهگذر انتخاب بانو در امر ازدواج آن‌را برایمان می‌گشاید.

کتاب «بانوی عاشق» به قلم اعظم بروجردی و به همت انتشارات کتاب جمکران به چاپ پنجم رسیده است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

پیامبر (ص) در پیشگاه خدیجه (س) نشست و، چون روز‌های نخست، دست او را در دست گرفته بود و عاشقانه می‌گریست. خدیجه (س) با زحمت تلاش می‌کرد که اشک از چشم همسرش بزداید. نگاه آن دو در هم گره خورده بود. گویا هیچ‌کدام نمی‌خواستند، دل از یکدیگر بکنند و جدا شوند. پیامبر (ص) به سختی بغض خویش را فرو داد و گفت: «اندوه بر قلبم فشار می‌آورد همسرم! اگر می‌توانستم، درد تو را بر سینۀ خود می‌نشاندم و تقدیر را عوض می‌کردم، اما می‌دانی که من فقیری بیش نیستم و او غنی محض است. به یقین می‌دانم در رنج و اندوه تو خیری کثیر است و خداوند، بهتر از آنچه دیدی و شنیدی و داشتی، تو را مرحمت می‌فرماید. اما بر من سخت است این هجران که شما را عاشقم...»

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.