ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی
سرخط خبرها
اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها

اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها

  • کد خبر: ۳۲۳۵۰۷
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
پژوهشگران ایرلندی دریافتند وجود کروموزوم X دوم در زنان نیز از دیگرعوامل مهم در محافظت سلولی و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران ایرلندی دریافتند وجود کروموزوم X دوم در زنان نیز از دیگر عوامل مهم در محافظت سلولی و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری به شمار می‌رود.

مطالعات روی موش‌ها نشان داده‌اند که کروموزوم اضافی می‌تواند محافظت‌های ژنتیکی بیشتری فراهم کند که به کاهش سرعت پیری سیستم ایمنی کمک می‌کند و زنان را در برابر عفونت‌ها و بیماری‌های مزمن مقاوم‌تر می‌سازد.

از سوی دیگر، نظریه مادربزرگ به عنوان یک فرضیه تکاملی مطرح شده است. بر اساس این نظریه، زنان به دلیل نقش حیاتی‌شان در حمایت از نسل‌های بعدی و پرورش نوه‌ها، انگیزه تکاملی برای حفظ سلامتی و افزایش طول عمر پیدا کرده‌اند، این نقش مادربزرگ‌وار نه‌تنها در انتقال دانش و تجربه‌های زندگی مؤثر است، بلکه به تقویت غریزه مراقبت از خود نیز کمک می‌کند.

عوامل اجتماعی و رفتاری نیز نقشی کلیدی در افزایش طول عمر زنان دارند. آمارها حاکی از آن است که زنان نسبت به مردان حدود دو برابر بیشتر به پزشک مراجعه می‌کنند؛ امری که امکان تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و پیشگیری از عوارض جدی را فراهم می‌آورد. این موضوع نشان دهنده اهمیت سبک زندگی محتاطانه زنان در حفظ سلامت و جلوگیری از بروز بیماری‌های جدی است.

منبع: ایمنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.