اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری

یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری

  • کد خبر: ۳۲۳۶۵۲
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵
رابطه خواهر و برادری به‌عنوان یک بستر اجتماعی درون خانواده، زمینه‌ساز یادگیری مهارت‌های زندگی برای کودک است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رابطه خواهر و برادر به‌عنوان یک بستر اجتماعی درون خانواده، زمینه‌ساز یادگیری مهارت‌های زندگی برای کودک است. کودکانی که در کنار خواهر و برادر خود رشد می‌کنند، معمولاً توانایی‌های بهتری در زمینه‌های مختلف اجتماعی، عاطفی و روان‌شناختی دارند. آنها از طریق مشاهده و تعامل با خواهر و برادر خود، متوجه قواعد اجتماعی می‌شوند و مهارت‌هایی، چون همکاری، تحمل و حل مسئله را می‌آموزند.

این مسئله برای فرزند کوچک‌تر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که آنها معمولاً به دلیل سن پایین‌تر، تجربه کمتری از تعاملات اجتماعی دارند و خواهر یا برادر بزرگ‌تر می‌تواند به‌عنوان یک معلم غیررسمی عمل کند. در این فرایند، کودک کوچک‌تر می‌آموزد که چگونه با تفاوت‌ها و چالش‌های زندگی روبه‌رو شود و چگونه از روابط خانوادگی برای حل مسائل بهره ببرد.

برخی از کارشناسان بر این باورند که خواهر و برادر بزرگ‌تر می‌توانند الگو‌های رفتاری مهمی برای کودک کوچک‌تر باشند. رفتار‌های اخلاقی، واکنش‌های اجتماعی و حتی شیوه‌های ارتباطی خواهر و برادر بزرگ‌تر، به طور غیرمستقیم به کودک کوچک‌تر منتقل می‌شود. به‌عنوان‌مثال، اگر یک خواهر بزرگ‌تر در موقعیت‌های مختلف به دیگران احترام بگذارد و از مهارت‌های حل تعارض به‌درستی استفاده کند، فرزند کوچک‌تر نیز این ویژگی‌ها را در خود شکل خواهد داد.

این امر به‌ویژه در مواردی که خواهر و برادر در کنار یکدیگر در فعالیت‌های گروهی یا خانوادگی همکاری می‌کنند، بیشتر به چشم می‌آید. رفتار‌های مثبت و منفی که از خواهر و برادر بزرگ‌تر سر می‌زند، به طور مستقیم می‌تواند تأثیر زیادی در شکل‌گیری شخصیت کودک داشته باشد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.