بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی روایت همسران و مادران شهدا در برنامه جبهه| در هر روایت از دفاع مقدس یک قهرمان زن وجود دارد اجرای الگوی نظام‌مند رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن زنان غزه پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهم‌ترین ویژگی‌های مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران آشنایی با فواید جو پرک برای سلامتی کودکان ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فرازوفرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی مادر علی انصاریان: با درگذشت فرزندم، دنیا برایم ایستاد تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری
سرخط خبرها
بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه

بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه

  • کد خبر: ۳۲۴۵۳۵
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
به گفته یک کارشناس مذهبی و حوزه مهدویت، یک خانواده مهدوی باید چند ویژگی شاخص داشته باشد که عدالت محوری، توجه به سبک زندگی مهدوی و ... بخشی از این ویژگی‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام مرتضی عباسیان درباره «نهادینه‌کردن محبت امام زمان (عج) در دل فرزندان» اظهار کرد: در کودکی، محبت با داستانگویی، بازی و ذکر دعا‌هایی مانند دعای فرج ایجاد می‌شود. در نوجوانی، این محبت باید به شناخت تبدیل شود و در جوانی، این شناخت باید به اطاعت و مسئولیت‌پذیری برای یاری امام عصر (عج) بینجامد. خانواده‌ها باید به این مراحل توجه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه امروز نیز برای زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌عصر (عج)، نیازمند نیرو‌های آگاه، متعهد و تربیت‌یافته در بستر خانواده هستیم، افزود: مادر، اولین و مهم‌ترین معلم فرزند است. تربیت صحیح کودک از رحم آغاز می‌شود و در سال‌های نخست زندگی، مادر بیشترین تأثیر را دارد. برای نمونه، امیرالمؤمنین (ع) هنگام انتخاب همسر برای داشتن فرزندی مانند حضرت عباس (ع)، به ویژگی‌های مادر توجه ویژه‌ای داشتند. این نشان می‌دهد نقش مادر در تربیت فرزندانی شجاع، مخلص و یاری‌دهنده امام زمان (عج) بسیار حیاتی است.

این کارشناس مذهبی و فعال فرهنگی در حوزه مهدویت بیان کرد: یک خانواده مهدوی باید چند شاخص اصلی داشته باشد. عدالت‌محوری که رعایت عدالت در روابط خانوادگی و اجتماعی بوده، کمک به دیگران در معنی حمایت از نیازمندان و توجه به مشکلات مردم، رابطه با قرآن و مطالعه و عمل به آن، پیوند با فرهنگ عاشورا چراکه شعار امام زمان (عج)، «یالثارات الحسین» است، پس خانواده مهدوی باید با سیره امام حسین (ع) و یاران ایشان آشنا باشد.

عباسیان یادآور شد: خانواده مهدوی و امام زمانی یعنی خانواده‌ای که سبک زندگی خود را بر اساس اهداف امام زمان (عج) تنظیم کرده باشد. خانواده باید از مسیر امام زمان (عج) شناخت داشته باشند. امام زمان (عج) برای اجرای عدالت و احیای اسلام می‌آیند، پس یک فرد منتظر باید ابتدا در زندگی خود عدالت را اجرا کند، به فقرا کمک کند و در جامعه فردی مؤثر باشد.

منبع: جوان آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.