تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری

توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری

  • کد خبر: ۳۲۴۲۲۷
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری، از تصویب مصوبه «شهر‌های دوستدار کودک» در کشورمان خبر داد که تسهیل شرایط زندگی شهری برای مادران و کودکان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه صادق در کنفرانس بین‌المللی «سال صلح و اعتماد؛ توسعه فعالیت‌های بین‌المللی به نفع کودکان» ضمن اظهار خرسندی از حضور خود در کنار مادران، تصمیم سازان و سازندگان آینده کشور‌ها در این کنفرانس، گفت: بسیاری از ما نه‌تنها مسئولانی در جایگاه‌های دولتی، بلکه مادرانی هستیم که دغدغه آینده فرزندانمان را داریم. من هم، مانند بسیاری از شما، پیش از آنکه یک مقام دولتی باشم، مادری هستم که می‌خواهد دنیایی بهتر برای فرزندش بسازد و این دو نقش، بیش از آنچه تصور می‌شود با هم آمیخته هستند.

وی با بیان اینکه مادر بودن، یعنی دغدغه داشتن نسبت به آینده‌ای که هنوز ساخته نشده، یعنی پیش‌بینی چالش‌ها، ساختن راه‌حل‌ها، و فراهم کردن بستری که کودک بتواند در آن با آرامش، امنیت و امید رشد کند، تصریح کرد: ما، به‌عنوان سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیران، وظیفه سنگینی را در این باره بر دوش داریم.

وزیر راه و شهرسازی از کودکان به عنوان سرمایه‌هایی که آینده متعلق به آنان است نام برد و گفت: وظیفه داریم جهانی بسازیم که شایسته کودکان مان و مبتنی بر سه اصل صلح، اعتماد و توسعه پایدار باشد.

صادق با طرح این پرسش که صلح را چه کسی می‌سازد؟، ادامه داد: بیش از همه، این مادران هستند که نخستین درس‌های صلح و محبت را به کودکانشان می‌آموزند. کودک، صلح را از خانه می‌آموزد، از دستانی که با مهربانی او را در آغوش می‌گیرند، از شهری که برای او امن، زیبا و پر از فرصت‌های رشد است.

وی افزود: کشور من ایران در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری داشته است. ما با تصویب مصوبه «شهر‌های دوستدار کودک» در عالی‌ترین مرجع متولی توسعه شهری کشور، تأکید کرده‌ایم که فضای شهری نه‌تنها باید مناسب رشد کودک باشد، بلکه باید زندگی را برای مادران نیز آسان‌تر کند.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: یک شهر دوستدار کودک، یعنی شهری که در آن مادران بتوانند بدون دغدغه، فرزندان خود را به پارک ببرند، خیابان‌های آن امن باشد، مسیر‌های پیاده‌روی برای کالسکه‌های کودک طراحی شده باشد، و فضا‌های عمومی، محیطی آرام و دلپذیر برای تعامل مادران و کودکان فراهم کنند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.