مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است

میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است

  • کد خبر: ۳۲۴۴۸۹
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به اینکه میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است، گفت: بسیاری از موارد خفیف اوتیسم در دختران نادیده گرفته می‌شود. این بیماری معمولاً در اوایل کودکی (۱۲ تا ۲۴ ماهگی) مشهود می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس عوض‌پور اظهار کرد: بیماری اوتیسم در پسران بیشتر تشخیص داده می‌شود اما میزان ابتلا در دختران بالاتر است. بسیاری از موارد خفیف اوتیسم در دختران نادیده گرفته می‌شود. این بیماری معمولاً در اوایل کودکی (۱۲ تا ۲۴ ماهگی) مشهود می‌شود.

وی ادامه داد: علائم اوتیسم شامل مشکلات ارتباطی، دشواری در حفظ روابط اجتماعی، حرکات و رفتارهای تکراری، و واکنش‌های غیرعادی به محرک‌های حسی است. افراد مبتلا ممکن است در ارتباط چشمی، خواندن زبان بدن، یا درک احساسات دیگران مشکل داشته باشند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان این که کودکان مبتلا به اوتیسم نباید مجبور به انجام کاری شوند یا از دنیای درونی‌شان بیرون کشیده شوند، گفت: این کودکان دنیا را متفاوت می‌بینند و ارتباط کلامی و غیرکلامی برایشان دشوار است.

عوض پور با بیان این که هیچ درمان قطعی برای اوتیسم وجود ندارد، یادآور شد: مداخلات درمانی می‌توانند به بهبود شرایط این بیماران کمک کنند. درمان‌های غیر دارویی شامل تحلیل رفتار کاربردی، گفتار درمانی، زبان‌درمانی، آموزش مهارت‌های اجتماعی و کاردرمانی است. در صورت شکست این روش‌ها، داروهای سایکواکتیو، ضد تشنج، ضد افسردگی، محرک‌ها و داروهای ضد روان‌پریشی تجویز می‌شوند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.