نظارت دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ سرمربی تیم ملی پاراتیراندازی: من همدرد مادران داغدار مینابم درباره تهیه «کیف نجات نوزاد» برای شرایط بحرانی چه می‌دانید؟ قصه پرچم گردانی در چهارراه همبستگی مشهد را بانوان رسانه ای روایت می کنند|سیمرغ بلورین برای سربازان پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندوی بانوان| ۱۲ ورزشکار به مرحله نهایی رسیدند هوایی خنک و تمیز در خانه، فایده مهم گیاهان آپارتمانی نگاهی کوتاه به کتاب شهر دوستدار زنان |نیاز‌های بانوان و کودکان بیشتر دیده شود روایت یک کارآفرینی خواهرانه در باغ پدری روستای فرخد مشهد تولد بیش از ۵ هزار نوزاد در بابل سال ۱۴۰۴ ثبت بیش از ۱۷هزار ازدواج در ایام جنگ تحمیلی جوشش فعالیت‌های بشردوستانه زنان به روایت مطبوعات تاریخی راهنمای کاربردی همدلی خانوادگی در شرایط جنگ و بحران ویدئو| حضور پرشور بانوان در بیست و نهمین شب اجتماع مردمی در چهارراه آزادشهر مشهد
سرخط خبرها
توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۷۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳، هم توسعه و هم سامان‌دهی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: اولویت اصلی ما اجرای برنامه هفتم است که شامل سه ماده اصلی در حوزه زنان و خانواده است. این مواد بسیار مترقی هستند و شامل ارتقای مهارت‌های شغلی، تسهیل ازدواج، کاهش طلاق، و توسعه فن‌آورانه کسب و کار‌های مرتبط با حوزه زنان، کودکان و خانواده می‌شود.

وی افزود: ما تلاش داریم تا بتوانیم تمامی این محور‌ها را از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب پیش ببریم و در بخش‌هایی که خود مسئولیت داریم و در بخش‌هایی که دیگر دستگاه‌ها مسئول هستند، همکاری و حمایت لازم را انجام دهیم. هدف ما این است که موانع رشد و پیشرفت زنان را شناسایی و رفع کرده و ظرفیت‌ها را برای آنها افزایش دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص ارزیابی هشت ماهه فعالیت دولت چهاردهم در سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: ارزیابی را مردم باید انجام دهند، اما در ارزیابی مهم‌ترین اقدامات انجام شده که در بحث بودجه، در سال ۱۴۰۳ توانستیم ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای توسعه کسب و کار‌های زنان سرپرست خانواده به همت معاونت زنان تخصیص دهیم، تا این کسب‌وکار‌ها ساماندهی و نواقص آنها برطرف شود.

بهروزآذر با اشاره به اینکه در کمیسیون جدید سرمایه انسانی دولت که به آن پیوسته‌ایم، مسائل زنان به‌طور ویژه پیگیری می‌شود، یادآور شد: ما باور داریم که ۵۰ درصد از جمعیت کشور که زنان هستند، سرمایه‌های تخصصی، فکری و انسانی کشور را تشکیل می‌دهند و بنابراین حضور نمایندگان زنان در کمیسیون‌های دولتی بسیار ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.