تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر
سرخط خبرها
زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

  • کد خبر: ۳۲۶۲۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
یک کارشناس ارشد روانشناسی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت زندگی زنان، گفت: حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکتم جاوید با اشاره به اینکه سختی‌ها همچون روز‌های بارداری، بی‌خوابی‌های بچه‌داری، غم کنکور و شکست‌های مالی موقتی هستند و تمام‌شدنی، اما وای به غم‌هایی که انگار انتهایی ندارند، اظهار کرد: موهبت زنده بودن هنوز در اختیار ماست. هریک از ما هم تا جانی داریم، مسئول حال خوب یا حال بدمان هستیم. اگر بنا بر این بوده است که زنده بمانیم، پس مسئولیتی پیش روی ما گذاشته‌اند. حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت زندگی زنان، ادامه داد: برخلاف جمله‌های نادرست برخی کتاب‌های بازاری یا شاخ‌های فضای مجازی، قرار نیست غم نبودن عزیزتان را فراموش کنید. آن را با خود نگه دارید، زیرا غم‌ها نیز بخش مهمی از روان سالم هستند، اما تا جایی که کیفیت زندگی‌تان را تغییر ندهد.

این کارشناس ارشد روانشناسی متذکر شد: گاهی گذشته آن‌قدر در ذهن ما بزرگ و سنگین است که اجازه زندگی در زمان حال را نمی‌دهد. یا در گذشته غوطه‌وریم یا در اضطراب آینده‌ایم. همین‌ها «حال» امروز ما را بی رمق می‌کنند و ما را به سوی دل‌مردگی و افسردگی می‌کشاند. همان مرگ تدریجی که ما را نمی‌کشد، اما سهم ما را از دلخوشی‌های کوچک کم می‌کند. حالا که یادمان داده‌اند بیش از پیش، به نشانه‌های بیماری جسمی خود توجه کنیم، درباره علائم روانی نیز هوشیار باشیم. هر بی‌حوصلگی، بی‌میلی به لذت‌های روزمره، بی اشتهایی یا نداشتن انگیزه برای چند روز و چند هفته می‌تواند نشانه افسردگی‌ای باشد که از آن غافلیم و هرچه زودتر به فکر درمانش بیفتیم، سلامتی خود را از خطر نجات داده‌ایم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.