یک بانوی فعال رسانه: سحر امامی، طلیعه پیروزی در سحرگاه مبارزه و مقاومت است بانوان طلبه از شجاعت خانم امامی، مجری شبکه خبر، تقدیر کردند افزایش بروز رفتار‌های پرخطر در فرزندان، از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین محاسبات دشمن در خصوص زنان ایران همواره اشتباه بوده است ثبت ۵۱۰۰ ازدواج طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۴ خانواده‌ها باید کودکان را از جزئیات دقیق‌تر جنگ آگاه کنند | چهره واقعی رژیم صهیونیستی برای بسیاری از مردم رو شد لیندا کیانی: کنار مدافعان وطن هستیم آشنایی با اصول کلی صحبت‌کردن با کودکان درباره جنگ یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم کسب مدال نقره مسابقات آسیایی توسط بانوی پاراکانوکار ایرانی واکنش مژده لواسانی، مجری تلویزیون، به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در ایران مریلا زارعی به حملات اسرائیل واکنش نشان داد پایان رقابت‌های والیبال‌نشسته آسیاواقیانوسیه زنان | تیم ملی با بازوبند مشکی در مراسم اختتامیه شرکت کرد طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران و بلاروس معرفی فواید مصرف ویتامین B ۶ برای مادران در دوران زایمان و شیردهی رتبه نهم ایران از نظر تعداد جمعیت در آسیا بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم
سرخط خبرها
تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها

تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها

  • کد خبر: ۳۲۶۶۵۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
یک کارشناس فرهنگی با اشاره به اینکه فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری زنان بخشی از حقوق بانوان است، بر لزوم بررسی جایگاه اقتصادی زنان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری آنان در قوانین کشور تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه عاصی در رابطه با نقش بانوان در تحقق و توان مدیریت مالی آنان اظهار کرد: زنان در مدیریت مالی هوش و تدبر بالایی دارند. در زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید نیز همین‌طور است.

وی بیان کرد: خانواده، نخستین و کوچک‌ترین واحد اجتماعی است و اگر زنان بتوانند این واحد را به خوبی مدیریت کنند، قطعاً در سطح جامعه نیز موفق خواهند بود. اگر به بانوان فرصت بیشتری بدهیم و از آن‌ها حمایت کنیم، در این صورت می توانیم شاهد پیشرفت‌های چشمگیری باشیم.

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری زنان، بخشی از حقوق بانوان است، افزود: باید از بانوان حمایت کنیم تا بتوانند در کنار فرزندآوری و تربیت فرزندان، به اشتغال و سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف بپردازند، بدون اینکه آسیبی به نقش مادری و همسرداری آن‌ها وارد شود. همچنین محدودیت‌های راه‌اندازی مشاغل و سرمایه‌گذاری برای بانوان باید برداشته شود تا آن‌ها بتوانند سرمایه‌گذاری‌های کوچک و بزرگی را ایجاد کنند.

عاصی با اشاره به لزوم بررسی جایگاه اقتصادی زنان و فرصت های سرمایه گذاری آنان در قوانین کشور، تاکید کرد: قدرت تفکر، تصمیم‌گیری، دقت و ظرافت زنانه، ظرفیت عظیمی است که هر کشوری با توجه به زیرساخت‌های خود می‌تواند از آن بهره‌برداری کند و در مسیر پیشرفت گام بردارد. در حقیقت، جایگاه اجتماعی بانوان در هر جامعه، میزان پیشرفت آن جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.