خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟ سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب اسلامی درگذشت + علت فوت رقابت‌های FIP مالزی| تیم دختران پدل ایران حذف شدند این‌طور بچه‌ها را پای روضه بنشانید تا عاشق امام حسین(ع) شوند احتمال افزایش خطر اوتیسم با مصرف استامینوفن در دوران بارداری ثبت نرخ باروری کلی ۲.۸۵ فرزند در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴| ۱۶.۷ درصد از والدین دارای تک‌فرزند هستند نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟
سرخط خبرها
اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور

اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور

  • کد خبر: ۳۲۷۳۶۱
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در مدارس ۸ استان کشور ویژه نوجوانان در حال اجرا است که تعداد زیادی از بانوان نیز در اجرای این طرح‌ها مشارکت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه اظهار کرد: امروز مسئله حجاب و عفاف و تحکیم خانواده به دغدغه‌ای مشترک تبدیل شده است و دلسوزان کشور از جمله نمایندگان دولت، مجلس، قوه قضاییه و دیگر نهادها، همگی نگران این موضوع هستند، اما نکته حائز اهمیت، شیوه‌ای است که این دغدغه‌ها را به نتیجه برسانیم.

وی بیان کرد: تحقیقات و پژوهش‌های میدانی انجام شده با موضوع بررسی وضعیت فرهنگی کشور توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد‌های امنیتی، نیروی انتظامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی نشان می‌دهد که این تحقیقات و پژوهش‌ها در خارج از مراکز علمی و دانشی حوزوی و دانشگاهی در حال انجام است و مراکز اصلی همچون حوزه‌ها و دانشگاه‌ها تنها به تحلیل وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور سایر مراکز می‌پردازند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: بر اساس این تحقیقات برخورد‌های نامتعارف نه تنها مؤثر نیست، بلکه می‌تواند به ترویج بی‌حجابی منجر شود و همچنین این تحقیقات نشان می‌دهد که با اقدام ایجابی می‌توانیم زیست‌جهان دختران را گسترش دهیم.

حجت الاسلام خسروپناه بااشاره به اینکه یکی از طرح‌های موفق در این زمینه، طرح نیلوفرانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است که با ارتباط‌گیری با نوجوانان دختر در مدارس، به شیوه‌ای پیامبرانه اجرا می‌شود، گفت: هم اکنون در کشور، ۲۵ طرح میدانی مشابه به طرح نیلوفرانه وجود دارد که در هشت استان اجرا می‌شود و این طرح‌ها در مشهد و اصفهان و دیگر مدارس نیز به کار گرفته شده‌اند ضمن اینکه سال گذشته، از پنج خانم فعال که در این طرح‌ها مشارکت داشتند، تقدیر شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.