نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد
سرخط خبرها
اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور

اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور

  • کد خبر: ۳۲۷۳۶۱
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در مدارس ۸ استان کشور ویژه نوجوانان در حال اجرا است که تعداد زیادی از بانوان نیز در اجرای این طرح‌ها مشارکت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه اظهار کرد: امروز مسئله حجاب و عفاف و تحکیم خانواده به دغدغه‌ای مشترک تبدیل شده است و دلسوزان کشور از جمله نمایندگان دولت، مجلس، قوه قضاییه و دیگر نهادها، همگی نگران این موضوع هستند، اما نکته حائز اهمیت، شیوه‌ای است که این دغدغه‌ها را به نتیجه برسانیم.

وی بیان کرد: تحقیقات و پژوهش‌های میدانی انجام شده با موضوع بررسی وضعیت فرهنگی کشور توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد‌های امنیتی، نیروی انتظامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی نشان می‌دهد که این تحقیقات و پژوهش‌ها در خارج از مراکز علمی و دانشی حوزوی و دانشگاهی در حال انجام است و مراکز اصلی همچون حوزه‌ها و دانشگاه‌ها تنها به تحلیل وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور سایر مراکز می‌پردازند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: بر اساس این تحقیقات برخورد‌های نامتعارف نه تنها مؤثر نیست، بلکه می‌تواند به ترویج بی‌حجابی منجر شود و همچنین این تحقیقات نشان می‌دهد که با اقدام ایجابی می‌توانیم زیست‌جهان دختران را گسترش دهیم.

حجت الاسلام خسروپناه بااشاره به اینکه یکی از طرح‌های موفق در این زمینه، طرح نیلوفرانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است که با ارتباط‌گیری با نوجوانان دختر در مدارس، به شیوه‌ای پیامبرانه اجرا می‌شود، گفت: هم اکنون در کشور، ۲۵ طرح میدانی مشابه به طرح نیلوفرانه وجود دارد که در هشت استان اجرا می‌شود و این طرح‌ها در مشهد و اصفهان و دیگر مدارس نیز به کار گرفته شده‌اند ضمن اینکه سال گذشته، از پنج خانم فعال که در این طرح‌ها مشارکت داشتند، تقدیر شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.