چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی
سرخط خبرها
لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان

لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان

  • کد خبر: ۳۲۷۴۰۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
به گفته یک متخصص داخلی و عضو هیات مدیره جامعه متخصصان داخلی ایران، با تاکید بر ضرورت پیشگیری از سرطان در بازه‌های زمانی مختلف زندگی مانند پیش از ازدواج، پیش از بچه‌دار شدن، انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان را لازم دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیوان الچیان درباره اهمیت روش سبک زندگی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها اظهار کرد: آغاز درمانی آسان، ارزان و راحت‌تر. درمانی که از نتیجه‌بخش بودنش اطمینان داریم و کار به، اما و اگر نمی‌رسد.

وی با اشاره به ضرورت پیشگیری از سرطان در بازه‌های زمانی مختلف زندگی مانند پیش از ازدواج، پیش از بچه‌دار شدن و ...، یادآور شد: همه آدم‌های بالای ۵۰ سال، باید هر پنج سال یکبار، انجام کولونوسکوپی و هر ۱۰ سال یک بار، آندوسکوپی را جدی بگیرند. پیشگیری یعنی برای آقایان، آزمایش psa و آزمایش پاپ اسمیر برای خانم‌ها، هر شش ماه یک بار جدی گرفته شود؛ به عبارت دیگر در سن بالای ۳۵ سال، هر شش ماه یکبار خانم‌ها آزمایش وبررسی‌ها لازم را انجام دهد تا با سرطان سینه پیشرفته مواجه نشوند.

این متخصص داخلی و عضو هیات مدیره جامعه متخصصان داخلی ایران با اشاره به اینکه یشتر از ۴۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری و ۵۰ درصد از آنها هم با تشخیص زودهنگام قابل درمان هستند، اضافه کرد: اگرسابقه ابتلا به سرطان در اعضای خانواده دور و نزدیک وجود دارد، بهتر است این بررسی‌ها و به معنای بهتر، این پیشگیری‌ها به طور جدی‌تر انجام شود؛ چرا که با چنین پیشگیری‌ها می‌توانیم از شیوع و انتشار بیماری سرطان جلوگیری کنیم و در مرحله بعد، مانعی جدی برای پیشرفت بیماری به سطوح بالاتر ایجاد کنیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.