حضور امروز زنان در میدان، حاصل نگاه تمدنی رهبر شهید به آنها است بررسی میراث فکری رهبر شهید درباره «خانواده و نقش زن» | وقتی خانواده «سلول اصلی جامعه» و زن «عنصر محوری» این نهاد می‌شود حضور ۴۵ بازیکن در دومین مرحله اردوی تیم ملی والیبال دختران زیر ۱۸ سال معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده: حضور بانوان در آیین تشییع رهبر شهید بی‌نظیر است ویدئو| چگونه می‌توان در پویش ملی نذر آب و نذر غذا در مراسم بدرقه آقای شهید ایران شرکت کرد؟ وقتی دو دختر جوان بابت عذرخواهی از رهبر شهید به تهران آمدند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد ظهوریان برجسته‌ترین ویژگی‌های شخصیتی شهیده حسینی خامنه‌ای چه بود؟ رهبر شهید، پایه گذار گفتمانی متمایز و راهبردی در حوزه زن و خانواده بودند دستاورد‌های زنان پس از انقلاب، محصول یک نگاه راهبردی است| روایت ساده‌زیستی در متن زندگی روایتی از گمنامی و اخلاص خانواده رهبر شهید | همه او را تنها با نام «خانم حسینی» می‌شناختند! استقرار ۱۰۱ موکب مادر و کودک در مصلی و مسیر‌های تشییع پیکر رهبر شهید در تهران والیبال قهرمانی آسیا| نخستین پیروزی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر برابر استرالیا کسب شد برای شهادت بانو زهرا حدادعادل، عروس ساده زیست رهبر شهید مسابقات استانی هندبال نوجوانان دختر خراسان رضوی در مشهد پایان یافت متفکر الجزایری: نوه رهبر ایران را تمدن اپستین کُشت ویدیو| وداع جانسوز دخترک ویلچری با رهبر شهید در تهران سمنان، میزبان اردوی ۲۰ روزه تیم ملی اسکواش بانوان شد| شروع از امروز (۱۳ تیر ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران

سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران

  • کد خبر: ۳۲۸۲۷۳
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
مهشید اشتری، پینگ‌پنگ‌باز مشهدی، جایگاه دومی‌اش بین بانوان ایرانی را از دست داد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ رنکینگ جدید فدراسیون جهانی تنیس‌روی‌میز در هفته هفدهم سال ۲۰۲۵میلادی منتشر شد. در این رده‌بندی، کاپیتان‌های تیم‌های ملی همچنان در صدر جدول ملی باقی مانده‌اند و جوانان نیز با صعود چشمگیر، جایگاهشان را ارتقا داده‌اند، اما تنهاملی‌پوش مشهدی با افت رنکینگ روبه‌رو شده است. زیرا او در این مدت در رویدادهای بین‌المللی حضور نداشته و امتیازی برایش ثبت نشده است.

در بخش بانوان این فهرست، ندا شهسواری، کاپیتان باتجربه تیم‌ملی، با ۶۱ امتیاز و قرارگیری در جایگاه۲۲۰ جهان، همچنان بانوی اول تنیس‌روی‌میز ایران است، اما یک پله در رنکینگ بین‌المللی سقوط کرد. 

در این هفته مهشید اشتری، پینگ‌پنگ‌باز مشهدی، با هشت پله سقوط در جایگاه۳۲۸ ایستاد، اما خبر بد این است که او که در سال‌های گذشته همیشه بعد از شهسواری در رده دوم بانوان ایران جای داشت، حالا به رتبه سوم پینگ‌پینگ‌بازان ایران سقوط کرده و الینا رحیمی جایش را در جایگاه دوم گرفته است.

رحیمی با چهار پله صعود به رتبه۳۱۵ جهان رسیده است. در ادامه این فهرست شیما صفایی با پنج پله صعود، در رده۴۳۸ قرار گرفته و وانیا یاوری، ملی‌پوش نوجوان ایران، با ۱۰پله صعود، جایگاه۵۱۰ جهان را از آن خود کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.