به دعایی یادش کن | روایت‌هایی از دلتنگیِ مادران ازدست‌رفته ویدئو| مادرانه؛ روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدجواد خیرخواه آزادی بیش از ۱۰۰۰ زندانی زن جرائم غیرعمد مالی، از سال ۱۴۰۰ تاکنون رقابت بانوان در  جام شهربانو ادامه دارد | این مسابقات در  ۵۰ رشته ورزشی در حال برگزاری است آرامش در سایه ذکر | ادعیه و آیات قرآنی برای تقویت روح و سعه صدر باشگاه در خانه | ۳ تمرین ساده برای شروع ورزشی بدون هزینه و بدون بهانه برگزاری مراسم غبارروبی ضریح مطهر امام رضا (ع) با حضور بانوان همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه محفل «دکلمه خوان‌های نوجوان» ویژه دختران در حرم مطهر برگزار می شود فعالیت بیش از ۲۰۰۰ دهیار زن در سراسر کشور لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود ضرورت بازبینی در سند ارتقای وضعیت زنان در هر استان کشور چرا باید متن و صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب را خواند و شنید؟ برندسازی، حلقه مفقوده در  کارآفرینی بانوان
سرخط خبرها
ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع)

ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع)

  • کد خبر: ۳۲۸۳۳۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
یک کارشناس مذهبی با بررسی ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع)، گفت: از نظر ایشان وجود دختر در یک خانه مایه برکت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام علیرضا پناهیان با بررسی ویژگی‌های دختران از نگاه امام صادق (ع)، اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمودند، دختران مُلطفات هستند یعنی آنها خیلی اهل لطف و نوازشگری و مهربانی هستند. پس این خیلی خوب است که توی دختران چنین ویژگی‌ای است دختر‌ها پرتلاش‌تر از پسر‌ها هستند. فطرتاً دختر چنین ویژگی‌ای را دارد.

وی با تاکید بر اینکه از دیدگاه امام صادق (ع)، وجود دختر در خانه مایه برکت است، افزود: دختران اهل انس هستند. در خانه‌ای که دختر وجود داشته باشد انس و مودّت در آن خانه بیشتر است. حتی بعضی از پیامبران الهی از خدا دختر می‌خواستند به خاطر همین ویژگی‌شان.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه از دیدگاه امام صادق (ع) تربیت دختران در خانواده به صورت مستقل و جدی باید مورد توجه خانواده‌ها قرار بگیرد، یادآور شد: دختران علاقه‌مند هستند به پاکیزگی. دختر در یک خانواده‌ای باشد آن خانه تمیزتر است، از این رو، امام صادق (ع) درخصوص علاقمندی دختران به تمیزی منزل از کلمه «مُفَلَّیاتٌ» در روایت خود استفاده کرده‌اند.

منبع: ایران‌صدا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.