از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر
سرخط خبرها
بررسی عوارض بارداری چندقلویی

بررسی عوارض بارداری چندقلویی

  • کد خبر: ۳۳۰۲۷۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
یک متخصص زنان و زایمان گفت: مسمومیت حاملگی، دیابت بارداری و محدودیت رشد داخل‌رحمی (IUGR) تنها برخی از عوارض بارداری چندقلویی محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا ساعدی با اشاره به اینکه برخی مادران، به‌ویژه پس از دوره‌های طولانی ناباروری، تمایل به بارداری چندقلویی دارند، اظهار کرد: وقتی از روش لقاح خارج رحمی (IVF) برای رفع ناباروری استفاده می‌شود، در واقع انتقال بیش از یک جنین در برخی چرخه‌های آی‌وی‌اف با هدف افزایش احتمال موفقیت لانه‌گزینی انجام می‌شود. اما این تصمیم ممکن است به بارداری چندقلویی منجر شود که خود خطرات بسیاری را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: بارداری چندقلویی در روش لقاح خارج رحمی (IVF) یکی از چالش‌های جدی است که می‌تواند باعث عوارضی مانند مسمومیت حاملگی، دیابت بارداری، محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR)، جدا شدن جفت، زایمان زودرس و افزایش احتمال زایمان سزارین شود.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره اینکه پزشکان برای کاهش خطرات ناشی از بارداری چندقلویی، راهکار‌هایی را پیشنهاد می‌کنند، متذکر شد: از جمله این راهکار‌ها می‌توان به انتخاب و انتقال جنین‌های باکیفیت بالا، بررسی ژنتیک جنین پیش از انتقال و اصلاح سبک زندگی مادر اشاره کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.