افزایش پروازهای فرودگاه رامسر به مشهد مقدس تا ۶ پرواز در هفته هشدار وزارت بهداشت درباره اعتیاد به سیگار به ویژه در بین زنان و دختران افزایش احتمال بروز ام اس با کمبود ویتامین دی تأمین ۱۰۰ درصدی مکمل‌های تغذیه‌ای و بدنسازی توسط تولیدکنندگان داخلی اعترافات تکان‌دهنده خانم دکتر قلابی: از بیماران بیهوش فیلم و عکس مستهجن می‌گرفتم اعترافات تلخ پسر معتاد در دادگاه: به خاطر پول و مواد مادرم را کشتم ویدئو| دستگیری یک شبکه کامل سرقت تلفن همراه در مشهد بازنشستگی سخت و زیان‌آور از معضلات سازمان تامین اجتماعی است رونق بوم‌گردی در خراسان رضوی | از مهاجرت معکوس تا اشتغال‌زایی جزئیات نامه وزیر کار خطاب به دستگاه‌های اجرایی درباره بازنشستگان چه بود؟ سرطان معده، شایع‌ترین سرطان گوارشی در ایران کپسول فمی لاکت و رگفلور غیرمجاز است (۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: نرخ طلاق بین سالمندان افزایش یافته است وزیر آموزش و پرورش لورفتن سؤالات امتحانات نهایی را تکذیب کرد شکست غول خشک سالی اقدامی همگانی می‌طلبد درباره مسیری که  قرار است مشهد طی کند تا شهر دوستدار سالمند شود | مهربانی شهر با سپیدمویان دستگیری عامل کلاهبرداری ۶۰۰ میلیاردی با ترفند پیش فروش واحد‌های مسکونی در تهران تلاش ناکام هزار کیلومتری یک قاچاقچی مواد مخدر نظافت میلیاردی خانه به دست سارقان! افزایش ۱۵ درصدی عزیمت زائران در ایام اربعین سقوط مرگبار تریلی حمل شیر از روی پُل کمربند سبز مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴) تایباد، خط مقدم مبارزه با ورود موادمخدر به کشور آغاز پرداخت دیه مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از فردا (۷ خرداد ۱۴۰۴) سخت‌ترین سال آبی مشهد ممنوعیت ورود کودکان به حج ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی تا پایان هفته کارزار بازنشستگان تأمین اجتماعی خطاب به وزیر کار: مزایای رفاهی اعمال شود اساسنامه مدرسه مجازی به تصویب رسید پرداخت معوقات هشت‌ماهه بازنشستگان کشوری قسطی شد
سرخط خبرها

افزایش تعرفه زایمان بدون درد

  • کد خبر: ۳۳۰۸۵۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
افزایش تعرفه زایمان بدون درد
معاون درمان وزارت بهداشت، از افزایش تعرفه زایمان بدون درد خبر داد و گفت: لازم است اگر سزارین افزایش یابد، میزان امتیاز منفی مراکز درمانی افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدسجاد رضوی، افزود: اجرای سامانه نظرسنجی از مادران باردار بسیار خوب است. سامانه نظرسنجی می‌بایست برای تمام بیماران اجرا شود تا بیماران بتوانند حرف دل خود را بزنند. به طور مثال، وزارت بهداشت با استفاده از سامانه نظرسنجی از دریافت پرداختی خارج از تعرفه در یکی از بیمارستان‌های خصوصی مطلع شد.

وی ادامه داد: سامانه‌های نظرسنجی از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ چرا که بیماران بدون اینکه نام آنها فاش شود، حرف دل خود را مطرح می‌کنند. اگرچه سامانه‌های رضایت سنجی مهم است، اما میزان مشارکت در این نظرسنجی‌ها پایین است. یکی از مواردی که برای اعتباربخشی در نظر گرفته می‌شود مربوط به بستری است. اگر بیماران نسبت به ثبت نظرات خود در ارتباط با چگونگی بستری اقدام کنند، نظرات آنها در اعتباربخشی بسیار اثرگذار است. مواردی مانند چگونگی برخورد با زنان و مادران در بلوک‌های زایمان در سامانه نظرسنجی گنجانده شده است.

رضوی توضیح داد: هدف از اجرای نظرسنجی از مادران در بلوک‌های زایمان این است که آیا یک بیمارستان خاص به زنان دیگر برای زایمان توصیه می‌کنند یا خود تمایل دارند که زایمان‌های بعدی در یک بیمارستان خاص انجام دهند. تجربه ثابت کرده است که مردم به حرف یکدیگر بسیار احترام می‌گذارند و اگر یک فرد یک بیمارستان خاص را توصیه می‌کند یا آن مرکز درمانی را به دلایلی تأیید نمی‌کند مورد پذیرش سایرین هم قرار می‌گیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره ضرورت ترویج زایمان بدون درد گفت: هنگامی که زایمان بدون درد وجود ندارد نمی‌توان زنان را به تحمل درد برای زایمان وادار کرد. اگر یک زن زایمان طبیعی با درد را تجربه کند علیه زایمان طبیعی تبلیغ می‌کند. میزان زایمان بی‌درد در کشور‌هایی که زایمان بی‌درد را ترویج می‌دهند حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد است، اما میزان زایمان کلاسیک بدون درد در کشور بسیار پایین است. میزان زایمان بی‌درد در کشور با رشد ۸ درصدی از ۱۱ درصد به ۱۹ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه شرایط برای زایمان بدون درد می‌بایست مهیا شود، توضیح داد: مردم و مراکز درمانی می‌بایست برای زایمان بدون درد آماده شوند. مراکز زایمان کلاسیک بدون درد در کشور بسیار محدود است. تمام افرادی که در مراکز زایمان کلاسیک بدون درد فعالیت می‌کنند می‌بایست مشمول دریافت تشویقی شوند و این موضوع در اعتباربخشی مراکز درمانی نیز لحاظ شود؛ بنابراین اگر سزارین افزایش یابد، میزان امتیاز منفی مراکز درمانی افزایش می‌یابد و در صورتی که زایمان بی‌درد نیز افزایش یابد مشمول تشویق می‌شوند.

رضوی درباره تعرفه‌های زایمان نیز گفت: تعرفه خدمات پرستاری در بلوک‌های زایمانی مصوب شده و در خدمات مختلف اصلاح شده است. همچنین تعرفه‌ها در زایمان بدون درد از ۲۵ به ۳۵ رسیده است. همچنین همکاران فعال در حوزه زنان خواهان اصلاح تعرفه‌ها بوده‌اند که این موضوع لحاظ شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت درباره ارتباطات متخصصان زنان و زایمان با ماماها، افزود: موضوع ارتباطات همکاران متخصصان زنان و زایمان می‌بایست حل شود و نسبت به وضعیت کنونی ناراضی هستم. مشکل ارتباطاتی ماما‌ها و متخصصان زنان و زایمان در پرداختی‌ها ریشه دارد. من از متخصصان زنان و زایمان و ماما‌ها خواسته‌ام که مشکلات خود را بیان کنند. اگر بتوانیم از ظرفیت این گروه‌ها استفاده کنیم بسیاری از مشکلات مربوط به زایمان طبیعی و مرگ و میر مادران حل می‌شود.

رضوی گفت: در حال طراحی سیستمی هستیم که این گروه‌ها در کنار هم قرار گیرند. تعرفه‌های مامایی می‌بایست متناسب‌ساری شود و همچنین میان زایمان توسط ماما با حضور یا غیاب متخصص زنان تفاوت قائل شد. همچنین حریم و حرمت زنان متخصص باید حفظ شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->