بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور کتاب «دا»، سرفصل جدیدی از خاطرات زنان در دوران دفاع مقدس کسب مقام سومی کومیته زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا زنان مهاجر در قفس اقامت: خشونت خانگی زیر سایه سکوت قانونی معرفی زنان تاثیرگذار دفاع مقدس آشنایی با مهم‌ترین جلوه‌های حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس روایت‌های فعالیت ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی در بخش رخت‌شویی البسه رزمندگان دفاع مقدس در کتاب «حوض خون» نقش کافئین در کاهش تراکم استخوان در زنان پس از یائسگی رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی رشد عاطفی و اجتماعی در ارتباط گرم خانواده آغاز تمرینات تیم ملی فوتبال زنان برای حضور در انتخابی جام ملت‌ها برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی
سرخط خبرها
ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف

ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف

  • کد خبر: ۳۳۰۶۶۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
مشاور مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان با اشاره به نقش مهم مشاوره در جامعه امروزی، به ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمد غلام‌پور اظهار کرد: مشاوره به عنوان بستری برای تسهیل عبور خانواده‌ها و افراد از چالش‌های مختلف، نه‌تنها ضرورتی انکارناپذیر برای اداره مطلوب زندگی مدرن، بلکه عاملی تعیین‌کننده در پیشگیری و حل آسیب‌های روانی و اجتماعی به شمار می‌رود.

وی افزود: امروز خانواده‌ها باید اهمیت استفاده از خدمات مشاوره‌ای را درک کنند و در حوزه‌های متفاوتی همچون مدیریت اختلالات روانی، تحکیم بنیان خانواده، ازدواج، استعدادیابی فرزندان و موضوع هدایت تحصیلی و شغلی از مشورت متخصصان بهره بگیرند. این رویکرد می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی در کیفیت زندگی حال و آینده اعضای خانواده، به‌ویژه جوانان و نوجوانان داشته باشد.

مشاور مرکز مشاوره معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اینکه روانشناسی اسلامی است که اساس آن بر معارف قرآن، سنت نبوی و سیره اهل بیت(ع) استوار شده است، ادامه داد: خانواده به‌عنوان نخستین و مهم‌ترین نهاد اجتماعی، باید کانون آرامش، امنیت و بازسازی روانی افراد پس از یک روز پر از دغدغه و فشارهای روحی باشد. تقویت بنیان خانواده و ایجاد محیطی آرام و پویا از طریق استفاده هوشمندانه از خدمات مشاوره‌ای، راهبردی اساسی برای پیشگیری از آسیب‌ها و تقویت پویایی روانی و رفتاری اعضای خانواده است.

غلام پور با اشاره به نقش مهم مشاوره در جامعه امروزی، به ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.