کمک بیش از ۱۷.۵ میلیارد تومانی خانم دکتر نیکوکار به درمان بیماران دیالیزی برگزاری همایش «پایه دوچرخه سواری» با حضور ۳۵۰ نفر از بانوان منطقه ۶ مشهد فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) زوج‌درمانی، «ایستگاه آخر» نیست! | معرفی نشانه‌های در خطر بودن سیستم زندگی مشترک خانه‌داری | سبزیجات زیرزمینی را حتما در آب سرد بپزید مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟
سرخط خبرها
معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس

معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس

  • کد خبر: ۳۳۰۸۸۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
به گفته معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در حالی بریکس فرصتی برای فعالیت‌های جدید تجاری بانوان ایرانی است که نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس معرفی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به دنبال تسهیلگری بود تا نمایندگانی شایسته برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس انتخاب شوند و افزایش فرصت‌های تجاری برای زنان را فراهم کنند.

وی افزود: از یک مجموعه تخصصی دعوت کردیم تا با کمک افراد متخصص، نمایندگانی شایسته از بین زنان فعال و کارآفرین برای بریکس انتخاب کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: نمایندگان ایران در بریکس حس دیگرخواهی و عشق و مهر به کشور خواهند داشت و سخاوتمندانه همه فرصت‌ها را به اطلاع همگان می‌رسانند و فرصت‌های جدید برای زنان خلق خواهد شد.

بهروز آذر تأکید کرد: نمایندگان شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس مسئولیت سنگینی دارند و امیدوارم نمایندگان ایران بسیار موفق باشند.

بر اساس این گزارش، این نشست با هدف معرفی فرصت‌های اقتصادی عضویت ایران در سازمان‌های بین‌المللی، تبیین نقش زنان در توسعه دیپلماسی اقتصادی و تجارت بین‌الملل و شناسایی چالش‌های پیش روی زنان فعال در حوزه اقتصاد بین‌المللی و ارائه راهکار‌ها همچنین ایجاد شبکه ارتباطی بین نهاد‌های دولتی بخش خصوصی و فعالان زن اقتصادی برگزار شد.

گفتنی است؛ پنج بانوی ایرانی به عنوان نمایندگان کشور برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس معرفی شدند و این نشست ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در قالب شرکت‌های دانش بنیان در برزیل برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.