معرفی گیاهانی که در پاییز بهتر دوام می‌آورند دعوت از یک بانوی ایرانی برای قضاوت در کانوپولو قهرمانی آسیا بازنمایی نقش زنان در دوران دفاع مقدس در فیلم سینمایی «دست ناپیدا» الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟ افزایش میزان ذخیره خون بند ناف کشور تهدید «سلامت روان» در خانواده های تک والدینی سلسله رویداد‌های ملی «آورده‌گاه زنان» برگزار می‌شود| توانمندسازی زنان فعال در حوزه کسب و کار رقابت سخت تیم ملی فوتسال زنان ایران با غول‌های جهان در جام جهانی ۲۰۲۵ روایت مستند «جمعه خونین» از قیام ۱۷ شهریور | صدای زنان در صف اول اعتراض ترکیب نهایی تیم ملی تنیس روی میز زنان برای قهرمانی آسیا اعلام شد از دوربین تا دعا: مریم ابودقه و ترانه‌ای برای غیث و غزه پروین اعتصامی: ثمره خانه‌ای که مهر و دانایی در آن جاری بود درباره افزایش ۶۰ درصدی طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی از تبلت تا تخته‌سیاه | چگونه کودکان را برای بازگشت به مدرسه آماده کنیم؟
سرخط خبرها
حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق

حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق

  • کد خبر: ۳۳۱۲۶۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق، گفت: ایثار و مقاومت‌تان در خفای رسانه‌ای و سیاسی و در تحریم‌ها و محاصره‌ها، نه تنها کم‌رنگ نشده، بلکه درخشان‌تر از همیشه بر دل‌های خسته از بی‌عدالتی‌ها و شعار‌های پوشالیِ نظام‌های ظالمانه، در حال تابیدن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زینب سلیمانی در جمع دختران ایران درباره قربانیان جنگ در سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: این روزها، جهان شاهد جنگ بمب‌های سنگر شکن، بر سر چادر‌های آوارگانی است که اغلب زنان و کودکان را تشکیل می‌دهند.

او ادامه داد: زنان مقاومت، در غزه و لبنان و یمن، زینب‌گونه در دفاع از جبهه‌ی حق حاضر شده‌اند. رژیم کودک‌کش صهیونی با وجود سلاح‌های کشتار جمعی‌اش، بیش از همیشه، خانه‌اش سست‌تر از خانه عنکبوت است.

فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به زنان و دختران غزه، لبنان و یمن گفت: ایثار و مقاومت‌تان در خفای رسانه‌ای و سیاسی و در تحریم‌ها و محاصره‌ها، نه تنها کم‌رنگ نشده، بلکه درخشان‌تر از همیشه بر دل‌های خسته از بی‌عدالتی‌ها و شعار‌های پوشالیِ نظام‌های ظالمانه، در حال تابیدن است.

سلیمانی ضمن اشاره به زنان و دخترانی که در دنیا با وجود تحمل هزینه، نماد‌های مقاومت را روی دست گرفتند، تصریح کرد: این یک حقیقت است که مقاومت، منحصر به جغرافیای خاصی نیست. مقاومت یک مکتب است.

زنان و دختران کشور را برای نسل‌های بعد آماده می‌سازند

زینب سلیمانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، با اشاره به شرایط امروز جامعه بیان کرد: مقاومت را باید در خودمان تقویت کنیم و در بحران‌ها فرصت خلق کنیم همانطور که باور سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی بر این بود که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خود فرصت‌ها نیست.

او مصداق این امیدواری را دختران و زنان ورزشکاری دانست که با وجود همه محدودیت‌های جسمی، در میادین ورزشی مختلف مانند پارالمپیک برای سربلندی کشور تلاش می‌کنند و به مدال‌های رنگارنگ دست می‌یابند و تاکید کرد: زنان و دخترانی که در رشته‌های مختلف ورزشی، علمی، در عرصه‌های کارآفرینی، تعلیم و تربیت، و در کنار نقش‌های مؤثر و حساس خود، کشورشان را برای هدیه به نسل‌های بعد آماده می‌سازند.

فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی، دختر الگوی ایرانی را همان دختر امیدوار به آینده دانست و بیان کرد: دختر ایرانی همان دختری است که فارغ از رنگ و قوم و ظاهر و اعتقاد، حاج قاسم عزیز پدرانه و دلسوزانه گفت که دختر او هم هست.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.