به گزارش شهرآرانیوز؛ صالح مدرسزاده درباره همکاری با این گروه تولیدی و تجربه شنیدن روایتهایی ازدفاع ومقاومت توضیح داد: اجرای برنامه جبهه در ماه مبارک رمضان تجربه متفاوتی بود و با اینکه در حوزه رسانه، عنصر نوآوری به برنامههای زیادی تعلق نمیگیرد، به نظرم توانست نوآوری فرهنگی داشته باشد.
وی که بیشتر در عرصه کتاب فعال است، با اشاره به اینکه قصهمحور بودن برنامه جبهه یکی از شاخصهای جذابیت آن بهشمار میرود، افزود: ما روایت افرادی را در این برنامه میشنویم که شنیدهها و دیدههای واقعی خودشان است و من در طول برنامه، هرگز حس نمیکردم در فرآیند اجرا قرار دارم بلکه در اصل در جریان یک تجربه زیسته بودم. این مجری تأکید کرد: به سبب حضور در این برنامه، توانستم از مسائلی در باره جنگ و جبهه آگاه شوم که تاکنون از آنها بیخبر بودهام. ضمن اینکه فکر میکنم، توانستیم سندی از تاریخ شفاهی دوران دفاعمقدس و رزمندگان مقاومت را جمعآوری کنیم. در برخی موارد راویان در سنین بالایی هستند و اگر غفلت کنیم، نسل آنها از بین میرود، کما اینکه تا همین حالا هم روایتهای ارزشمندی وجود داشته که از آنها را دست دادهایم.
مجری برنامه جبهه خاطرنشان کرد: میزبانهای ما نیز تجربههای جالبی در این مدت به دست آوردهاند. علی خلیلی، میزبان فلسطینیتبار برنامه که در ایران دانشجوست، توانسته واکنشهای زیادی از مردم دریافت کند. خودم هم در فضای مجازی بازخوردهای جالبی از دنبالکنندگانم داشتم و برخی روایتها واقعا روی بینندگان برنامه اثرگذار بوده است.
وی درخصوص خاصترین روایتی که در این مدت از مهمانان شنیده نیز گفت: کسانی که در دهههای ۷۰ و اواخر دهه ۶۰ متولد شدهاند، تصور خاصی از جنگ و جبهه ندارند، اما شهدای مدافع حرم را دیده و درک کردهاند. بهعنوان یکی از همین جوانان، از بین روایتهای برنامه جبهه، آنچه درخصوص شهید مدافع حرم، علی تمامزاده گفته شده به نظرم بسیار اثرگذار بود. این شهید حدود ۴۰ سال داشت و با وجود داشتن چند فرزند و پس از مشکلات متعددی راهی سوریه و درنهایت شهیدمیشود.
مدرسزاده با اشاره به اینکه برنامه جبهه بدون روایتهای مادرانه و همسرانه محقق نمیشد، افزود: در برنامه ما میزبان خانم مهندسی بودیم که از نخبههای وزارت دفاع محسوب میشد و تجهیزات و اسلحه بومی تولید کرده بود. در کنار چنین روایتی از بانوان، ما افتخار داشتیم که روایات همسران و مادران شهدا را بشنویم. در دوران دفاعمقدس بانوان شجاعی حضور داشتند که شجاعت آنها برای همه دنیا الگوست. در یکی از قسمتها خانم پرستاری مهمان ما شد که در جبهه از رزمندهای نگهداری میکرد که بمب داخل پایش بود! این خانم پرستار در آن زمان هشتماهه باردار بوده، با اینحال مسئولیت رسیدگی به چنین رزمندهای را برعهده گرفت. ما در برنامه جبهه میزبان این خانم پرستار و فرزندی که آن زمان حمل میکرده بودیم.
وی اضافه کرد: در قصههای مربوط به جبهه، تنوع نقش خانمها بسیار بالا بود و نیاز نداشتیم برای توجه به بانوان و روایتهای زنانه از جبهه کار خاصی کنیم، زیرا روی هر روایتی که دست میگذاشتیم، قطعا یک قهرمان خانم در آن ماجرا وجود داشت که یا خودش در جبهه رشادت به خرج داده یا در کنار یکی دیگر از قهرمانان جنگ بوده است.
منبع: جام جم