بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور کتاب «دا»، سرفصل جدیدی از خاطرات زنان در دوران دفاع مقدس کسب مقام سومی کومیته زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا زنان مهاجر در قفس اقامت: خشونت خانگی زیر سایه سکوت قانونی معرفی زنان تاثیرگذار دفاع مقدس آشنایی با مهم‌ترین جلوه‌های حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس روایت‌های فعالیت ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی در بخش رخت‌شویی البسه رزمندگان دفاع مقدس در کتاب «حوض خون» نقش کافئین در کاهش تراکم استخوان در زنان پس از یائسگی رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی رشد عاطفی و اجتماعی در ارتباط گرم خانواده آغاز تمرینات تیم ملی فوتبال زنان برای حضور در انتخابی جام ملت‌ها برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی
سرخط خبرها
رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی

رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی

  • کد خبر: ۳۳۴۳۳۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار، رفع این چالش‌ها را با استفاده از رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اختصاص بودجه ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از مشاغل زنان سرپرست‌خانوار، اظهار کرد: برای نخستین بار با حمایت مجلس، تسهیلات تکلیفی برای این گروه از زنان به‌صورت هماهنگ با معاونت زنان پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: بیش از ۷۰ درصد مشاغل خانگی ثبت‌شده متعلق به زنان است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در این حوزه، اعطای تسهیلات به زنان جویای کار و خواهان شغل، بدون فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم است؛ به‌گونه‌ای که این سیاست نه تنها منجر به اشتغال پایدار نمی‌شود، بلکه زنان را با بدهی نیز مواجه می‌کند. از آنان انتظار می‌رود که فرآیندهای پیچیده‌ای چون تولید، بازاریابی و فروش را به‌تنهایی طی کنند.

بهروزآذر اضافه کرد: معاونت زنان برای حل این مسأله، رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی را در پیش گرفته است. در همین راستا، در گام اول تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده که آموزش مهارت‌های نرم مانند متقاعدسازی، مهارت‌های فنی و تخصصی و نیز مهارت‌های کسب‌وکار را دربر می‌گیرد. همچنین با همکاری معاونت اشتغال و توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حال طراحی اکوسیستمی هستیم که شرکت‌های تخصصی در حوزه‌های حمل‌ونقل، دیجیتال مارکتینگ و اجرای عملیات، در کنار زنان قرار گیرند و آنان را در تمام مراحل زنجیره تولید، توزیع و فروش همراهی کنند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.